Tweede seizoen 'Agent Carter' langer dan eerste

En wat voor gebeurtenissen mogen we verwachten?

Jim Pedd, 24-05-2015 17:17

ABC vernieuwde onlangs Agent Carter voor een tweede seizoen. De Marvel-serie kreeg vervolgens al een teaser poster voor het tweede seizoen en er werd een officiële synopsis vrijgegeven. Ditmaal moet Peggy Carter (Hayley Atwell) naar Los Angeles reizen, om het op te nemen tegen een meer sinistere bedreiging. Verdere informatie is schaars, al gaf Atwell wel iets vrij tijdens een interview in de Comicpalooza in Houston.
Het tweede seizoen krijgt volgens haar tien afleveringen, twee meer dan het eerste. En het speelt zich af in de " betoverende duistere wereld van het Los Angeles van de jaren 1940." Verder ging Atwell nog in op de ontwikkeling van Peggy's emoties, ten aanzien van het verlies van Steve Rogers.

"Ze heeft gerouwd over Steve, en nu staat ze op het punt een nieuw avontuur in haar leven te beleven," aldus Atwell. "Dus ze bevindt zich op een veel betere plek. Als je kijkt naar waar ze is, gaat de boel een stuk lichter worden. Er is meer humor en meer warmte en Peggy heeft niet meer zoveel moeite met haar identiteit."

Lees meer over: agent carter, seizoen 2, hayley atwell, steve rogers, verhaallijn, abc, marvel, captain america, chris evans

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader