search
Gewelddadig eerste beeld 'The Bastard Executioner'
Series / Nieuws

Gewelddadig eerste beeld 'The Bastard Executioner'

De serie van Kurt Sutter krijgt een volledig eerste seizoen.

Als je fan bent van Sons of Anarchy, dan ga je binnenkort waarschijnlijk blij zijn. FX heeft een nieuwe serie besteld van maker Kurt Sutter, met de titel The Bastard Executioner. Ter gelegenheid van de bestelling van een volledig eerste seizoen, is ook meteen bovenstaande bloederige foto vrijgegeven.


Centraal in de serie staat "een krijger in King Edward IIIs strijdmacht, die gebroken raakt door de gruwelen van oorlog. Hij zweert het zwaard neer te leggen, maar als het geweld hem weer vindt, moet hij het bloedigste zwaard van allemaal oppakken." De titelrol is er voor Lee Jones. Andere rollen zijn er voor Stephen Moyer als diens rechterhand Milus. Dan is er Katey Sagal, die de mysterieuze Annora speelt en Matthew Rhys met een gastrol.

FX gaf het volgende statement vrij over de bestelling van tien afleveringen: "Van zijn belangrijke bijdrage aan The Shield, tot zijn epische Sons of Anarchy, is Kurt een van de meest visionaire kunstenaars van FX geweest. We zijn er trots op hem zo snel na het einde van Sons weer aan het werk te kunnen zetten."

Aanbevolen artikelen