Olsen zusjes niet in 'Fuller House'

Olsen zusjes niet in Fuller House

De twee hebben besloten zich te blijven richten op hun ondernemingen.

Jim Pedd, 24 mei 2015 om 15:08

De kans werd al niet heel groot geacht, dat de Olsen-zusjes met Mary-Kate en Ashley op zouden dagen voor de geplande spin-off van Full House. De vermoedens kunnen we nu bevestigen. De tweeling heeft besloten om niet op te komen dagen voor de Netflix-serie. Dit liet uitvoerend producent Robert L. Boyett weten aan The Hollywood Reporter.
”Ondanks dat Ashley en Mary-Kate geen deel zullen zijn van ‘Fuller Houser’, weet ik hoeveel ‘Full House’ voor hem betekend heeft en dat ze nog altijd deel zijn van de familie. Het is bijzonder om te zien hoe ze hun professionele carrières opgebouwd hebben en ik steun hun keuze zich te blijven richten op hun modemerken en andere ondernemingen. Ik waardeer hun steun en succeswensen richting Fuller House.”

Fans kunnen zich troosten: afgezien van de twee zussen keren een boel andere oorspronkelijke castleden wel terug, waaronder Dave Coulier, Candace Cameron Bure. Andrea Barber, John Stamos en Bob Saget.

Bron: THR

Lees meer over: full house, netflix, fuller house, mary kate olsen, ashley olsen, candace cameron bure, andrea barber, john stamos, bob saget, dave coulier, jeff franklin, spinoff

Informatie over de serie: Full House

Populair nieuws