Nieuwe Marvel-serie 'Echo' loopt immense vertraging op

Mogelijk komen door deze vertraging ook andere Marvel-series in het gedrang.

Mitchell van Vuren, 14-12-2022 11:07

Een schrijver van de Marvel-serie Echo heeft het verdrietige nieuws gedeeld dat de nieuwe serie grote vertraging heeft opgelopen. De serie over Maya Lopez, geïntroduceerd in de Marvel Cinematic Universe in Hawkeye, laat dus nog even op zich wachten.
Toen de serie werd aangekondigd werd er vermeld dat Echo uit zou komen in de zomer van 2023. In een nieuwe aflevering van de podcast Ben Blacker's Writers Panel onthulde hoofdschrijver Marion Dayre echter dat er nog heel wat tijd zal verstrijken voordat de serie klaar zal zijn om te worden gepubliceerd.

De plannen lagen er al dat het personage in de zomer van 2023 haar eigen serie zou krijgen. Nu zei hoofdschrijver Marion Dayre dat de serie waarschijnlijk pas in december 2023 of zelfs daarna zal uitkomen.Ook vertraging voor andere series
De serie Echo zal nu waarschijnlijk uitkomen in de winter van 2023/2024. Deze positie is eigenlijk al bezet door Agatha: Coven of Chaos. De kans is dus groot dat deze serie ook vertraging op zal lopen.

Mogelijk kan de vertraging ook invloed hebben op het schema van Daredevil: Born Again, die gepland stond om in 2024 uit te komen.
Bron: Comic Book

Lees meer over: echo, marvel, mcu, hawkeye, marvel, Maya Lopez

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix