Netflix onthult trailer 'Kaleidoscope': elke kijker krijgt andere kijkvolgorde

Deze nieuwe breinbrekende serie wordt mogelijk de nieuwe 'Bandersnatch'.

Mitchell van Vuren, 14-12-2022 10:28

Na het grote succes van Black Mirror: Bandersnatch komt Netflix nu met de volgende hersenbreker: Kaleidoscope! Bij deze serie kan de kijker beginnen bij elke aflevering en eindigen waar hij maar wil - de serie kent namelijk geen begin of einde. Bekijk de nieuwe trailer hieronder, die Netflix online heeft gezet!
Afgelopen dinsdag gaf de streamingdienst de eerste officiële blik vrij op Kaleidoscope, een nieuwe anthologieserie die op nieuwjaarsdag, 1 januari, zal uitkomen. In de serie probeert een groep meesterdieven een 'onkraakbare kluis' te kraken.

De afleveringen van de serie zullen voor elke Netflix-abonnee in een andere volgorde worden aangeboden, zodat kijkers de kraak op totaal verschillende momenten kunnen meemaken.

Wat staat ons te wachten?
De anthologieserie, die eerder Jigsaw heette, is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin zeventig miljard dollar aan obligaties werd gestolen tijdens orkaan Sandy in New York.

De serie laat via volstrekt andere afleveringen verschillende puzzelstukjes zien, waarmee de kijker de 'kluis kan kraken'. Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Bekijk vlug de trailer hieronder!


Bron: Comic Book

Lees meer over: kaleidoscope, jigsaw, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix