search
Jason Momoa blijkt een echte superheld in 'The Climb' van HBO Max
Series / Nieuws

Jason Momoa blijkt een echte superheld in 'The Climb' van HBO Max

In de nieuwe serie The Climb kunnen verschillende deelnemers hun talenten laten zien.

HBO Max komt met een geweldige nieuwe serie die de echte wereld van klimsport laat zien. Deze reality-serie zal de sport buiten de muren van de sportschool laten zien op de meest ongelofelijke plekken.

The Climb gaat over dus de wereld van competitief rotsklimmen. De reality-westrijdserie zal de realiteit van rotsklim wedstrijden laten zien en ook het overweldigende van de sport en de natuur.

The Climb is gemaakt door Jason Momoa (Aquaman) en de legendarische Chris Sharma. Sharma is een echte bergbeklimmer en weet dan ook precies hoe het er aan toe gaat in deze wereld.

Verschillende locaties
Sharma organiseert samen met wereldberoemde klimmer Megan Martin de afleveringen. Elke aflevering nemen mensen het weer op tegen een nieuwe klimdiscipline. Zo klimmen de deelnemers, onder andere, op de kliffen van Mallorca in Spanje en op wankele zandsteen in Wadi Run in Jordanië.

De trailer
In de trailer zijn Jason Momoa, Chris Sharma en Megan Martin te zien. Sharma legt ook uit waarom ze hebben besloten deze serie te maken. Dit is wat hij in de trailer zegt:

"De meeste mensen die gaan klimmen... het verandert hun kijk op het leven. We hebben besloten een wedstrijd te starten om de volgende generatie klimmers te inspireren".

Bekijk hieronder de trailer. De serie zal vanaf 12 januari 2023 te zien zijn op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen