search

Ons nieuws van vrijdag 16 december 2022

Henry Cavill maakt én speelt hoofdrol in bikkelharde 'Warhammer 40k'-serie
Series / Nieuws

Henry Cavill maakt én speelt hoofdrol in bikkelharde 'Warhammer 40k'-serie

De voormalig 'Superman'-acteur gaat de serie ook produceren, want hij is groot fan van het videospelletje.

Henry Cavill gaat de hoofdrol spelen in een nog te verschijnen serie over het videospelletje Warhammer 40.000.

De Britse acteur gaat overigens niet alleen de hoofdrol spelen, hij gaat de serie ook maken. Dat maakte hij vrijdag bekend via zijn Instagram-pagina.

Amazon Prime Video


Er zouden momenteel gesprekken zijn om de serie bij Amazon Prime Video te laten verschijnen. Het maakproces van de serie bevindt zich nog ver vooraan in de beginfase.

Warhammer 40.000


Warhammer 40.000, ook wel bekend als Warhammer 40k, is een tabletop (bordspel of tafelspel) van uitgever Games Workshop. In het spel verzamelen spelers legers van plastic poppetjes die ze zelf in elkaar zetten. Met die legers voeren ze vervolgens veldslagen uit.

Henry Cavill


Henry Cavill is een groot fan van het spel Warhammer. Tijdens de coronatijd deelde hij af en toe zijn verfproces op Instagram, was hij te gast bij Games Workshop en onderbrak hij een keer een interview omdat een kroonluchter op een filmset hem deed denken aan een locatie uit het Warhammer 40.000-universum. Dat hij nu een serie wil maken over het spel, komt dus niet uit de lucht vallen.

Eerder deze week werd er bekend dat Henry Cavill niet terugkeert in de film Superman. Dat schreef de Britse acteur in een verklaring op Instagram.

Wanneer we Warhammer 40.000 kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pokémon' stopt na 25 jaar met Ash en Pikachu
Series / Nieuws

'Pokémon' stopt na 25 jaar met Ash en Pikachu

Ash Ketchum uit Pallet Town en zijn Pokémon Pikachu mogen na 25 jaar eindelijk met pensioen.

Pokémon stopt na 25 seizoenen en evenveel jaren met de twee populairste karakters. Ash en Pikachu gaan met pensioen.

Wanneer het volgende seizoen begint in 2023, keren de twee niet meer terug. Er komt een nieuwe tv-serie van Pokémon met een nieuwe verhaallijn en andere trainers in de hoofdrol.

Het droevige nieuws maakte The Pokémon Company vrijdag bekend via een bericht op hun website.

Liko en Roy


Het nieuwe seizoen van Pokémon gaat de nieuwe trainers Liko en Roy volgen. De Pokémon die we hier gaan zien, komen uit de nieuwe videogame Pokémon Scarlet en Violet, die onlangs uitkwam.

Ash en Pikachu


Ash en Pikachu verdwijnen overigens niet zo maar van de buis. In de nieuwe serie wordt via een paar speciale afleveringen stilgestaan bij het afscheid van Pokémon-trainer Ash Ketchum uit Pallet Town. Speciaal daarvoor komen ook zijn oude vrienden, Misty en Brock, terug.

Ash leeft voort


Via Twitter bevestigt Sarah Natochenny, de actrice die de stem van Ash inspreekt, het nieuws. "Het was een bijzonder voorrecht om 17 jaar lang de stem van Ash in het Engels in te spreken. Wat er ook gebeurt, Ash leeft voort in ons hart", schrijft ze.Vanaf 2023 gaat het nieuwe seizoen van Pokémon met de nieuwe hoofdrollen van start.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen Superman, niet "The Witcher", maar wel James Bond?
Series / Nieuws

Geen Superman, niet "The Witcher", maar wel James Bond?

Geruchtenmachine rond Henry Cavill draait op volle toeren. Wat wordt zijn volgende rol?

Henry Cavill wordt geen Superman en inmiddels is nog eens bevestigd dat hij ook niet zal terugkeren als Geralt of Rivia in "The Witcher".

Variety heeft na de geruchten van gisteren inmiddels al bevestigd dat het vierde seizoen van "The Witcher" ongewijzigd doorgaat met Liam Hemsworth die de rol van Geralt overneemt.

Superman


Cavill speelde de rol drie seizoenen en bevestigde zijn vertrek in oktober, kort nadat hij zijn terugkeer als Superman had aangekondigd. Zijn rol als Superman eindigde alweer toen James Gunn en Peter Safran in november DC Studios overnamen en een nieuwe door Gunn geschreven Superman-film aankondigden waarin Cavill niet zal spelen omdat deze zich richt op een jongere versie van Clark Kent.

James Bond


Cavill heeft verschillende projecten in de maak. De geruchten gaan echter vrolijk door en nu is de hoop dat de 39-jarige acteur de rol van James Bond zal overnemen. Cavill was een van de laatste kanshebbers voor de Bond-rol in Casino Royale, maar werd destijds als te jong beschouwd.

Te oud


De zorg is nu dat hij misschien alweer te oud is, aangezien de producenten van de franchise eerder hebben besproken dat ze iemand van begin dertig wilden aannemen om de rol op zich te nemen, aangezien van degene die tekent, wordt verwacht dat hij tien jaar in de rol blijft.


Zie Henry Cavill vlammen in The Witcher op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met trailer voor erotische thrillerserie 'Olhar Indiscreto'
Series / Trailer

Netflix komt met trailer voor erotische thrillerserie 'Olhar Indiscreto'

De eerste beelden uit de trailer laten meteen weinig aan de verbeelding over.

Op 1 januari lanceert Netflix een wel heel pikante titel: de Braziliaanse miniserie Olhar Indiscreto.

De trailer is meteen vrij pittig en pikant. Het wordt met recht door Netflix omschreven als een erotische thriller.

Pikante scènes


Deze week deelde Netflix de eerste trailer van de nieuwe serie. Hierin krijgen we naast een eerste idee van het verhaal, ook meteen te zien waar de serie om draait: bloedhete, pikante scènes die weinig aan de verbeelding over laten.

Verhaal


Het verhaal van Olhar Indiscreto of The Voyeur - zoals de serie in het Engels heet - draait om Miranda. Zij is een hacker. Naast hacken heeft ze het ook druk met het begluren van haar overbuurvrouw Cléo: een dure prostituee.

Wanneer Cléo op is met een belangrijke klant, vraagt ze Miranda om op haar hond te passen. Dat ziet Miranda als een kans om haar werk over te nemen. Zo raakt daardoor betrokken in een gevaarlijke driehoeksverhouding met twee mannen.

Olhar Indiscreto staat op 1 januari op Netflix.

Je bekijkt hieronder de eerste beelden. Die is alleen wel in het Portugees. Er is nog geen universele trailer vrijgegeven.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Real Steel'-regisseur heeft veelbelovende update over de tv-serie op Disney+
Series / Nieuws

'Real Steel'-regisseur heeft veelbelovende update over de tv-serie op Disney+

Het is lang stil geweest rondom de 'Real Steel'-serie, maar nu is er eindelijk een update.

Regisseur Shawn Levy heeft een update gegeven over hoe het nu staat met de serie van Real Steel. De plannen voor de serie liggen er al een tijdje, maar tot nu toe was er al lange tijd geen nieuws meer geweest. Levy onthult hoe dat komt.

Levy heeft gedeeld dat hij begonnen is met het luisteren naar pitches voor de serie. Er zijn er al een aantal geweest die de goede richting op gingen, maar het is voor hem erg belangrijk dat het een serie wordt van goede kwaliteit in plaats van alleen afhankelijk te zijn van naamsbekendheid.

Liever geen serie dan de verkeerde


"Maar ik zal zeggen dat we veel pitches hebben gehoord. En ik realiseerde me in de loop van die pitches dat ik 'Real Steel' fel bescherm. Ik maak liever geen serie dan de verkeerde serie", gaf hij toe.

"En ik heb eindelijk een idee gehoord dat de overlevering van de film overneemt en er een aantal echt spannende dingen mee doet. Ik word eindelijk echt enthousiast over waar we naartoe gaan".

Deadpool


Naast de Real Steel-serie is Levy onder andere bezig met de film Deadpool 3, die in 2023 zal uitkomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ geeft recente fantasyserie 'The Santa Clauses' nu al een tweede seizoen
Series / Nieuws

Disney+ geeft recente fantasyserie 'The Santa Clauses' nu al een tweede seizoen

Disney+ keert terug naar de Noordpool, want seizoen 2 van 'The Santa Clauses' is bevestigd.

Disney houdt duidelijk van kou en kerst, want net nadat de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Santa Clauses is uitgekomen heeft Disney+ aangekondigd dat er een nieuw seizoen aankomt.

De streamingdienst heeft plannen onthuld om een tweede seizoen op te nemen van The Santa Clauses, waarin zowel Tim Allen als Elizabeth Mitchell terug zullen keren als Santa en Mrs. Clause. Dit kondigde Disney Branded Television-baas Ayo Davis aan in een persbericht.

Vakantie traditie


"Deze franchise heeft een blijvende impact gehad op zoveel gezinnen en is echt onderdeel geworden van hun jaarlijkse vakantie tradities", luidt het persbericht.

"Dit terugbrengen als een serie is een echt geschenk geweest, en ik ben onze productiepartners bij 20th Television en, natuurlijk, Tim Allen en het team dankbaar dat we er nog een reden bij hebben om de feestdagen te vieren"

Dochter van Tim Allen


Naast de terugkerende castleden , zal in The Santa Clauses de echte dochter van Allen, Elizabeth Allen-Dick, de dochter van Scott spelen. Andere castleden zijn Austin Kane, Rupali Redd en Devin Bright. Kal Penn zal naar verluid verschijnen als een potentiële opvolger van Scott als Santa. Laura San Giacomo zal ook in de serie als La Befana the Christmas Witch.

The Santa Clauses is te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe grote romcom op Netflix met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon
Films / Nieuws

Nieuwe grote romcom op Netflix met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon

Netflix zal vlak voor Valentijnsdag een romantische komedie lanceren met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon

Kerst is nog aanstaande maar Netflix is al bezig met Valentijn. Er komt een nieuwe "romantische" komedie aan met niemand minder dan Reese Witherspoon en Ashton Kutcher.

De film Your Place or Mine zal vanaf 10 februari 2023 te zien zijn. Hoewel de film pas op vrijdag 10 februari verschijnt, heeft Netflix al wat eerste foto's gedeeld.

Het verhaal


Your Place or Mine is geen klassiek liefdesverhaal, maar focust zich op andere vormen van liefde. De film gaat over beste vrienden Debbie (gespeeld door Reese Witherspoon) en Peter (gespeeld door Ashton Kutcher). Ze leiden compleet verschillende levens.

Debbie woont met haar zoon in Los Angeles en houdt van routine. Peter daarentegen geniet van de drukte en afwisseling van New York. Voor hun werk moeten ze allebei een week van huis en leven ruilen. En daarbij merken ze dat ze misschien toch wel op zoek zijn naar iets anders.

Valentijn


Volgens regisseur Aline Brosh McKenna gaat het niet om een typisch liefdesverhaal. "De film is perfect voor Valentijn, niet omdat het een liefdesverhaal is, maar omdat er veel verschillende soorten liefde in de film zitten. Zo is er liefde van ouders voor hun kinderen, liefde tussen vrienden en zelf de liefde voor de stad waarin je woont."Hoofdrolspelers


Naast Reese Witherspoon en Ashton Kutcher zullen ook Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro en Steve Zahn te zien zijn in de film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'The Flash' seizoen 9: de laatste daden van Barry Allen
Series / Nieuws

Trailer voor 'The Flash' seizoen 9: de laatste daden van Barry Allen

Een exclusieve clip van The Flash laat de eerste beelden van seizoen 9 zien.

Begin volgend jaar verschijnt het negende en laatste seizoen van The Flash. Entertainment Weekly geeft ons een eerste blik op de laatste daden van Barry Allen.

De clip duurt slechts dertig seconden, maar het is genoeg om fans van deze langlopende serie iets te geven om naar uit te kijken. In februari 2023 gaat The Flash van start.

The Flash seizoen 9


De video geeft ons een blik op het laatste seizoen van de allerlaatste Arrowverse-serie die nog loopt. De nieuwe beelden onthullen dat het "nog niet over is" voor Barry Allen (Grant Gustin) en de rest van Team Flash.

De trailer laat zien hoe Barry wakker wordt van traumatische nachtmerries, terwijl Joe (Jesse L. Martin) hem vertelt: "Je hebt een hoop meegemaakt gedurende negen jaar, en ik ben erg trots op je."

Laatste seizoen


The Flash keert terug voor het negende en laatste seizoen op woensdag 8 februari. Bekijk de eerste acht seizoenen nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Prime Video-serie 'Modern Love Amsterdam'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'Modern Love Amsterdam'

Liefde in alle soorten en maten, gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Regie: Mijke de Jong, Mustafa Duygulu, Norbert ter Hall | Cast: Noortje Herlaar (Katelijne), Hanna van Vliet (Naomi), Fedja van Huêt (Guus), Jack Wouterse (Chris), e.a. | Aantal afleveringen: 6 | Speelduur: 23-39 minuten | Jaar: 2022

In Modern Love Amsterdam worden verhalen verteld over de liefde en relaties. Elke aflevering is gericht op een gloednieuw verhaal, gebaseerd op echte gebeurtenissen die ooit zijn beschreven in een populaire column van de New York Times. Van onconventionele relatievormen tot PTSS en affaires, alles komt voorbij. De overkoepelende boodschap lijkt te zijn dat liefde alles overwint.

De structuur van deze serie, waarbij elke aflevering apart kan worden bekeken, past goed bij het onderwerp. Om liefde in alle soorten en maten te kunnen laten zien is het een stuk makkelijker om steeds nieuwe personages met nieuwe uitdagingen te introduceren. Helaas voor biedt dit de kijker ook de mogelijkheid na elke aflevering te kunnen stoppen met kijken, zonder het gevoel te hebben iets te missen.

De serie begint sterk, met de eerste twee afleveringen die intrigerende verhalen vertellen, maar er zitten ook een aantal afleveringen tussen die er minder goed in slagen de aandacht vast te houden. Tegelijkertijd is het begrijpelijk dat niet elk onderwerp iedereen evenveel aan zal spreken. Juist daarom is het belangrijk dat er zo'n breed scala aan onderwerpen en personages voorbijkomt. Ook onderwerpen waar normaal gesproken bijvoorbeeld niet veel aandacht voor is in mainstreammedia, zoals polyamoureuze relaties of co-ouderschap tussen partners die nooit een relatie hebben gehad.

Daarbij gaat het in Modern Love Amsterdam niet alleen om romantische relaties, ook familierelaties en vriendschappen worden onder de loep genomen. Wat mist in deze diverse vertellingen zijn de momenten waarop iets simpelweg gewoon niet werkt. Het feit dat alle afleveringen eindigen met de bestaande relaties nog intact, maakt het geheel ietwat zoetsappig.

Over het visuele aspect van de serie valt weinig bijzonders te zeggen, behalve dat is er gekozen voor een grauwig filter dat hier en daar storend kan zijn. De eerste aflevering is visueel het meest interessant, met meerdere droomscènes en een vage lijn tussen fantasie en realiteit. Maar wat Modern Love Amsterdam mist in visueel spektakel, maakt de serie goed in acteerprestaties. Er is niet bezuinigd op de cast en dat is terug te zien in de personages die ze tot leven brengen.

Deze serie heeft een nieuwe manier gevonden om liefde en romantiek in beeld te brengen, die 'gewoner' aanvoelt dan we gewend zijn uit romantische films en series. De verhalen op het scherm zouden uit het leven gegrepen kunnen zijn en zijn dat dan ook. Hierdoor is Modern Love Amsterdam zeker het bekijken waard, maar je hoeft je ook niet schuldig te voelen als je maar een paar afleveringen kijkt. Of de serie zelfs helemaal overslaat.

★★★☆☆

Modern Love Amsterdam is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-baas: "Avatar: The Last Airbender wordt een prachtig spektakel"
Series / Nieuws

Netflix-baas: "Avatar: The Last Airbender wordt een prachtig spektakel"

Netflix-baas Peter Friedlander is zeer te spreken over Avatar: The Last Airbender.

Er komt een nieuwe live-actie-adaptatie van Avatar: The Last Airbender aan. Deze verfilming is al een tijdje in productie, en Netflix-baas Peter Friedlander is er zeer over te spreken.

Peter Friedlander is de baas van Netflix Scripted Series in de Verenigde Staten en Canada. Onlangs sprak hij met Variety over van alles Netflix gerelateerd, zo ook de aankomende live-actie-verfilming van Avatar: The Last Airbender.

Avatar: The Last Airbender op Netflix
Veel weten we nog niet over deze serie. Zo is het nog onduidelijk hoelang het project al in productie is, en wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten. Maar Friedlander is er tot nu toe in ieder geval over te spreken.

Hij geeft aan dat het een visueel spektakel wordt:

"Deze shows zijn hele grote producties en het kost heel veel tijd, zowel aan de productiekant als in de post-productie, dus je moet de lange reis voor sommige van deze shows respecteren om te leveren wat nog niet eerder op televisie is gedaan. En dat is wat we hebben voor veel van dit soort shows als we eraan werken, of het nu 'Avatar' of 'One Piece' of 'Three-Body Problem' is, dit zijn grote, visuele spektakels waarvan je het proces moet eren en respecteren."

Netflix geeft de productie dus rustig de tijd om van Avatar: The Last Airbender het visuele spektakel te maken dat de franchise verdiend. Dat is alleen maar goed nieuws, natuurlijk. In de tussentijd kunnen we ons immers goed vermaken met de originele animatieserie op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jason Momoa blijkt een echte superheld in 'The Climb' van HBO Max
Series / Nieuws

Jason Momoa blijkt een echte superheld in 'The Climb' van HBO Max

In de nieuwe serie The Climb kunnen verschillende deelnemers hun talenten laten zien.

HBO Max komt met een geweldige nieuwe serie die de echte wereld van klimsport laat zien. Deze reality-serie zal de sport buiten de muren van de sportschool laten zien op de meest ongelofelijke plekken.

The Climb gaat over dus de wereld van competitief rotsklimmen. De reality-westrijdserie zal de realiteit van rotsklim wedstrijden laten zien en ook het overweldigende van de sport en de natuur.

The Climb is gemaakt door Jason Momoa (Aquaman) en de legendarische Chris Sharma. Sharma is een echte bergbeklimmer en weet dan ook precies hoe het er aan toe gaat in deze wereld.

Verschillende locaties
Sharma organiseert samen met wereldberoemde klimmer Megan Martin de afleveringen. Elke aflevering nemen mensen het weer op tegen een nieuwe klimdiscipline. Zo klimmen de deelnemers, onder andere, op de kliffen van Mallorca in Spanje en op wankele zandsteen in Wadi Run in Jordanië.

De trailer
In de trailer zijn Jason Momoa, Chris Sharma en Megan Martin te zien. Sharma legt ook uit waarom ze hebben besloten deze serie te maken. Dit is wat hij in de trailer zegt:

"De meeste mensen die gaan klimmen... het verandert hun kijk op het leven. We hebben besloten een wedstrijd te starten om de volgende generatie klimmers te inspireren".

Bekijk hieronder de trailer. De serie zal vanaf 12 januari 2023 te zien zijn op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bewijs dat 'The Last of Us' van HBO Max heel trouw is aan de game
Series / Nieuws

Bewijs dat 'The Last of Us' van HBO Max heel trouw is aan de game

Een nieuwe video toont aan hoe trouw The Last of Us op HBO blijft aan de game.

De release van de The Last of Us-serie op HBO Max komt steeds dichterbij. Fans van de franchise vragen zich momenteel vooral af hoe trouw de serie zal blijven aan de game.

Maar wie goed op heeft gelet tijdens het kijken van de trailers, zal weten dat wat we tot nu toe gezien hebben in ieder geval veel belovend is. Sommige scènes zou je zo uit de game kunnen plukken.

The Last of Us op HBO
Het Twitter-kanaal @TheLastOfUsBR heeft een video gemaakt met daarin een vergelijking van de game met de serie. Sommige scènes of enkele shots komen enorm overeen, terwijl ook het acteerwerk regelmatig herkenbaar voorkomt.

The Last of Us op HBO volgt het verhaal van de eerste game vrij nauwkeurig, hoewel aanpassingen hier en daar verwacht worden. Ook is al bekendgemaakt dat enkele nieuwe personages en verhaallijnen toegevoegd zijn aan het verhaal van de serie.

The Last of Us is vanaf 15 januari te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft enorm veel zin in vervolgen op 'Monster' en 'The Watcher'
Series / Nieuws

Netflix heeft enorm veel zin in vervolgen op 'Monster' en 'The Watcher'

De hitseries The Watcher en Monster komen allebei terug naar Netflix.

Netflix brengt veel series uit die een enorm succes zijn. Monster en The Watcher waren allebei geen uitzondering. Deze twee series waren al snel enorm populair. Het is dan ook geen verrassing dat Monster en The Watcher allebei een tweede seizoen krijgen!

Netflix-televisiedirecteur, Peter Friedlander, liet weten dat hij enorm enthousiast is om door te gaan met Monster en The Watcher. Het is nog onbekend of Ryan Murphy, de maker van beide series, ook weer terug zal komen om aan de tweede seizoenen te werken.

De series zijn zo enorm populair, omdat ze gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen. Ze vertellen de dramatische en gruwelijke verhalen van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en de familie Brannock.

Veel meer seizoenen
Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat The Watcher verlengd werd voor een tweede seizoen. Monster krijgt daar nog een seizoen bovenop en is dus vernieuwd voor een 2e en 3e seizoen.

Friedlander over de twee series
Friedlander liet niets los over de deal tussen Netflix en Murphy, maar zei wel iets over de twee series. Dit is wat hij zei:

"Deze series zijn van iemand die zo meesterlijk is in het vertellen van verhalen, maar Ryan Murphy is ook meesterlijk in het uitbouwen van franchises. Dus om twee shows te hebben die doorgaan vanuit zijn briljante geest en de manier waarop hij erover nadenkt, is gewoon perfect voor ons. Creatief kan ik nog niets onthullen, maar ik denk dat er echt enthousiasme is rond de samenwerking om die verhalen te vertellen".

Bekijk hieronder de trailers voor Monster en The Watcher en de eerste seizoenen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'La Flor Más Bella'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'La Flor Más Bella'

Mexicaanse tienerserie biedt een vrolijke en positieve kijk op typische tienerproblemen.

Regie: Salvador Espinosa, Lucero Sánchez Novaro, Michelle Rodrí­guez | Cast: Esmeralda Soto (Mich), Luis Fernando Pena (Fer), Ishbel Bautista (Majo), Germán Braco (Dani), Tyler Shami (Mati), Ariana Nicole George (Tania), Michelle Olvera (Brenda) e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 28-39 minuten | Jaar: 2022

Met de serie La Flor Más Bella komt Netflix met een nieuwe Mexicaanse tienerserie die alle elementen bevat om een groot succes te worden. Een herkenbaar, doch niet te voorspellen plot, romantiek, drama, opzwepende muziek en vooral heel veel vrolijkheid maken dit tot een serie die je graag wil bingen.

Esmeralda Soto vertolkt de hoofdrol en dat doet ze perfect. Ze speelt de zeventienjarige Mich, een vrolijke, intelligente meid vol zelfvertrouwen. Helaas ziet alleen nog niet iedereen dat in. Haar doel is dan ook om meer op te vallen en zich gezien te voelen, zowel op school als binnen haar familie. Ze zou niets liever willen dan geaccepteerd worden door de populaire mensen op school.

En dat lukt haar zeker. Van gepest muurbloempje dat nergens bij hoort bloeit Mich op tot een geliefde jonge vrouw. De moraal van het verhaal is duidelijk: iedereen mag er zijn en iedereen is mooi zoals hij is. Ongeacht uiterlijk of geaardheid. Juist op de leeftijd van de hoofdrolspelers is dit natuurlijk een gevoelig punt.

De makers weten te boeien met een verhaal vol verrassende wendingen, zoals het er in de pubertijd ook daadwerkelijk aan toe gaat. Wie is er nu verliefd op wie en wie is er nog met elkaar bevriend? Dit wisselt zo ongeveer per aflevering, wat passend is voor zowel het verhaal als deze doelgroep.

De opzwepende, typisch Mexicaanse muziek die gebruikt wordt voor zowel de intro en de aftiteling als in de serie zelf is kenmerkend en maakt de serie tot een vrolijk, samenhangend geheel. Een goede zet, want deze muziek komt precies vaak genoeg terug om ervoor te zorgen dat hij in je hoofd blijft hangen, zonder dat het te veel van het goede wordt.

La Flor Más Bella neemt je mee in het leven van Mich en als kijker zie je haar en haar zelfvertrouwen groeien. Toch eindigt de serie niet in haar voordeel, wat je bijna doet verlangen naar een tweede seizoen, al is het maar omdat je het Mich zo gunt dat alles goedkomt met haar.

Daarnaast is het liefdesleven van een Mich een belangrijk onderdeel van de serie. Ze worstelt met haar gevoelens voor maar liefst drie personen, maar voor wie ze uiteindelijk kiest is aan het eind van het eerste seizoen nog niet duidelijk. Alleen dit is al een reden om als kijker te willen weten hoe het Mich verder zal vergaan.

Is er dan niets aan te merken op La Flor Más Bella? Nee, eigenlijk niet echt. Alles is in balans, het acteerwerk is goed, het plot is goed geschreven, zonder tegenstrijdigheden of voorspelbare, saaie elementen en er is een duidelijke, vreedzame boodschap. En dankzij de muziekkeuze is elke aflevering bijna een feestje om naar te kijken.

★★★★★

La Flor Más Bella is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer van favoriet personage in 'That '90s Show' bevestigd
Series / Nieuws

Terugkeer van favoriet personage in 'That '90s Show' bevestigd

Dit geliefde personage uit That 70s Show komt terug voor That 90s Show.

Het is al even bekend dat er een vervolg komt van That '70s Show. De grote vraag was natuurlijk wie van de originele cast terug zou komen voor een nieuwe serie.

That '90s Show zal in januari 2023 te zien zijn op Netflix en volgt het leven van de vrienden in, je raadt het al, de jaren 90. Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis en Wilmer Valderrama zullen hun rollen dus weer op zich nemen.

Callie Haverda zal de dochter spelen van Donna en Eric en Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith zullen weer de geliefde Kitty en Red Forman spelen.

Nog een bekend gezicht
Nu is er bekend dat Don Stark ook terugkomt om de lieve en gekke Bob Pinciotti te spelen.

In een interview met Entertainment Weekly sprak hij over zijn terugkeer. Dit is wat hij zei: "Het duurde lang voordat ik werd benaderd of ik wel of niet terug zou komen, dus toen ze het me lieten weten, was ik daar erg enthousiast over en om iedereen weer te zien".

Het was voor Stark niet moeilijk om zijn oude rol weer op zich te nemen. Hij vertelde lachend dat Bob in hem bestaat.

Hij vervolgde met: "Zodra de kleren aan kwamen en de pruik op en de bakkebaarden en de sieraden, brak alles gewoon. Het was geweldig. Het was naadloos. Er was niets te doen, mijn Bob-accent was daar in de aanslag, en het was fantastisch".

Bekijk hieronder de trailer van That '90s Show.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom seizoen 3 van 'Yellowjackets' al is besteld nog voor seizoen 2 verschijnt
Series / Nieuws

Waarom seizoen 3 van 'Yellowjackets' al is besteld nog voor seizoen 2 verschijnt

De Emmy-genomineerde serie over het gestrande voetbalteam wordt nu al verlengd.

Vorig jaar al werd de serie 'Yellowjackets' relatief vroeg verlengd voor een tweede seizoen maar nu is televisienetwerk Showtime nog zekerder van haar zaak en verlengt de serie nog vroeger voor een derde seizoen.

Het tweede seizoen van de serie moet überhaupt nog uitkomen maar blijkbaar is iedereen betrokken bij de serie zo overtuigd van de kwaliteiten dat het nu al door kan gaan. Over drie maanden is het tweede seizoen te zien. Een van de redenen van de verlenging is vanwege de deadline voor het casten van acteurs dat ongeveer midden december plaatsvindt.

Het momentum pakken
De baas van Showtime en Paramount Media Networks Chris McCarthy vertelt dat vanwege het succes van het eerste seizoen en de hoge verwachtingen van het tweede dat ze nu maximaal van het momentum gebruik willen maken door de serie in een extra vroeg stadium te verlengen.

Het is het plan om Showtime en Paramount Networks steeds groter te maken door de kijkers en de makers van dergelijke series het vertrouwen te geven en zekerheid te bieden dat de series gemaakt en bekeken kunnen worden. McCarthy zegt dat series van Yellowstone en Dexter tot aan South Park het netwerk een stevige basis zullen geven in de nabije toekomst.

Kijk nu het eerste seizoen van Yellowjackets op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hillary Duff is terug op foto's uit 'How I Met Your Father' seizoen 2
Series / Nieuws

Hillary Duff is terug op foto's uit 'How I Met Your Father' seizoen 2

Foto\'s met Hillary Duff zijn vrijgegeven op het officiële Instagram-account van de serie.

De nieuwe komedieserie How I Met Your Father heeft haar publiek gevonden. De spin-off van de klassieker How I Met Your Mother volgt de structuur van haar voorganger: hoofdpersoon Sophie vertelt in een voice-over over de avonturen in haar jongere jaren.

De jonge Sophie word gespeeld door Hillary Duff. Kim Cattrall is te horen als vertelster, oftewel de oudere Sophie.

Voorproefje van seizoen 2
Op Instagram hebben de makers nu vier foto's geplaatst waarop Hillary Duff te zien is. De foto's, hieronder te bekijken, laten ook de andere vaste castleden zien. De kijkers kunnen er dus zeker van zijn dat Sophie's vriendenclub zich wederom niet onbetuigd zal laten in de nieuwste afleveringen.

Dat Drew (Josh Peck) weer opduikt is niet erg waarschijnlijk, maar seizoen 1 eindigde met de terugkeer van Ian (Daniel Augustin). Seizoen 2 zal duidelijkheid geven of deze vlam opnieuw oplaait.

Je kunt het volledige eerste seizoen van How I Met Your Father bekijken op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Young Sheldon' kruipt steeds dichter tegen de oude Sheldon aan
Series / Nieuws

'The Young Sheldon' kruipt steeds dichter tegen de oude Sheldon aan

De nieuwste verhaallijn is een nieuwe fase in Sheldon's leven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Young Sheldon speelt zich af in Sheldon Cooper's (Iain Armitage) jeugd. Het personage is net zo briljant en net zo sociaal onhandig. Tot nu toe was hij echter een stuk begripvoller, vriendelijker en emotioneler vergeleken met de volwassen Sheldon (Jim Parsons) uit The Big Bang Theory

In seizoen 6 ziet de kijker de eerste stappen richting deze wantrouwige Sheldon.

Een bijzonder project
We zien hoe Sheldon aan de slag gaat met het bouwen van een database, wat een kolfje naar zijn hand is. Bepaalde volwassenen maken het Sheldon echter bewust behoorlijk lastig.

Beschadigd vertrouwen
De directeur van East Texas Tech, Linda Hagemeyer, speelt onder één hoedje met Dr. Linkletter om zakelijk te profiteren van de naïeve jongen. George en Mary (Lance Barber en Zoe Perry) grijpen weliswaar in, maar Sheldon leert hierdoor dat mensen lang niet altijd te vertrouwen zijn.

Het nieuwste seizoen kan dus de aanzet zijn voor de verhaallijn die de 'twee Sheldons' uiteindelijk bij elkaar brengt. Het zou verklaren waarom volwassen Sheldon altijd op zijn hoede was totdat hij Leonard, Howard en Raj ontmoet.

Je kunt Young Sheldon seizoen 1 tot en met 5 streamen op Hbo Max.

Hieronder kun je een clip uit Young Sheldon bekijken:

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-regisseur over "episch en emotioneel" laatste seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things'-regisseur over "episch en emotioneel" laatste seizoen

Het allerlaatste seizoen van de populaire Netflix-serie gaat naar alle waarschijnlijkheid de best bekeken serie ooit worden op de streamingdienst.

Het vijfde seizoen van de megapopulaire serie Stranger Things belooft een gedegen einde te breien aan een van grootste tv-sensaties van de laatste zes jaar. Maar wat kunnen we ervan verwachten? Regisseur Shawn Levy werd ernaar gevraagd.

Levy, producent van Stranger Things, maar ook regisseur van meerdere aflevering heeft beloofd dat de finale "episch en zeer emotioneel" wordt. De Duffer-broers hebben natuurlijk een flinke kluif aan het verzinnen van de verhaallijn van het laatste seizoen, maar Levy heeft er alle vertrouwen in:

"Ik weet dat de Duffers hier al publiekelijk naar hebben gehint, maar toen we de 2,5 uur durende pitch hoorde voor het laatste seizoen, was er volgens mij geen droog oog meer in de kamer. Dus ja, dit laatste seizoen wordt episch en zeer emotioneel.

En het maken ervan wordt net zo emotioneel, want het heeft het leven veranderd van iedereen die eraan mee heeft gewerkt. De scenario's liggen in elk geval op schema, dus we kunnen niet wachten om volgend jaar met de opnames te beginnen."


Het vijfde seizoen van Stranger Things zal naar alle waarschijnlijkheid ergens in 2024 te streamen zijn via Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Touwtjes 'The Rings of Power' seizoen 2 in handen van deze regisseurs
Series / Nieuws

Touwtjes 'The Rings of Power' seizoen 2 in handen van deze regisseurs

Het tweede seizoen lijkt veelbelovend door een aantal nieuwe regisseurs.

Na eerst een aantal nieuwe acteurs voor het tweede seizoen bekend te maken heeft The Lord of the Rings: The Rings of Power nu ook drie nieuwe regisseurs aangekondigd. Deze zullen alle drie een grote bijdrage leveren aan het komende seizoen.

Charlotte Brändström, Sanaa Hamri en Louise Hooper zullen elk meerdere afleveringen van het tweede seizoen van de Tolkien-verfilming regisseren.

Drie regisseurs
Brändström is al bekend bij de serie en heeft in het eerste seizoen al twee afleveringen mogen regisseren. In het tweede seizoen wordt dit verdubbeld en zal ze de leiding krijgen over maar liefst vier afleveringen.

De andere twee regisseurs hebben nog niet eerder aan de serie gewerkt en zullen allebei maar twee afleveringen regisseren.

Sanaa Hamri
Hamri is afkomstig uit Maroco en heeft wel al ervaring opgedaan bij andere Prime series. Zo heeft ze gewerkt aan het tweede seizoen van The Wheel of Time.

Hiervoor was ze vooral werkzaam bij de streamingdienst Fox. Haar naam is te zien in de credits van bekende series als Glee en Desperate Housewives.

Louise Hooper
Hooper is een Britse regisseur en heeft ook al een aantal veelbelovende namen in haar portfolio staan. Zo is haar meest bekende werk een vierdelige thriller genaamd Flesh and Blood.

De drie regisseurs hebben dus zeker geen tekort aan ervaring. Trouwe kijkers lijken zich met deze namen geen zorgen te hoeven maken over het tweede seizoen.

Wie niet kan wachten op het nieuwe seizoen kan zichzelf tot die tijd afleiden met behind the scenes-beelden van het eerste seizoen:The Lord of the Rings: The Rings of Power is te streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-baas over 'Wednesday': komt het tweede seizoen er wel of niet?
Series / Nieuws

Netflix-baas over 'Wednesday': komt het tweede seizoen er wel of niet?

Peter Friedlander geeft nog geen antwoord, maar is wel optimistisch.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Niet alleen breekt de Addams Family-spinoff streaming-records, in zeer korte tijd is de serie een cultureel fenomeen geworden. Kleding en make-up in de Wednesday-stijl en Tik Tok-filmpjes, waarop Wednesday op Bloody Mary van Lady Gaga danst, zijn slechts twee voorbeelden. Netflix-topman Peter Friedlander houdt echter een slag om de arm.

In een interview met Variety heeft Friedlander enorm veel lof voor de serie.

Cast levert topprestatie
De fantasy-serie heeft een cast waar je u tegen zegt: Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie en nieuwkomer Jenna Ortega spelen de sterren van de donkere hemel. De Netflix-baas steekt het niet onder stoelen of banken: "Jenna staat in het middelpunt qua vertolking. Maar de ondersteunende rollen worden gespeeld door levende legendes".

Cultureel fenomeen
Friedman vervolgt: "We moeten nog zoveel leren over dit culturele fenomeen. Dat het een wereldwijd succes is staat vast, maar we gaan nog in kaart brengen welke factoren hier nog meer aan hebben bijgedragen."

Succesvolle marketing-strategie
De serie is door een enthousiast team op een ludieke wijze aangekondigd: "Neem alleen al de reclameborden aan de kant van de weg: 'toeter wanneer je je dood voelt van binnen'. Dit heeft zeker bijgedragen aan het meteorische succes.

We willen graag nog meer leren van het publiek en hun reacties in kaart brengen."


De roep om meer seizoenen van Wednesday zal dus in elk geval gehoord worden.

Wednesday valt te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de redenen achter de talloze controversiële annuleringen bij Netflix
Series / Nieuws

Dit zijn de redenen achter de talloze controversiële annuleringen bij Netflix

"Wij vatten dit absoluut niet lichtzinnig op," zegt leidinggevende bij Netfix

2022 was een rumoerig jaar voor Netflix. Niet alleen werd de streamingdienst ingehaald door andere diensten en verloor het de eerste plek, ook moesten er een aantal moeilijke beslissingen genomen worden als het ging om shows.

Het moeilijkste van het werk
In een Variety-interview vertelt Peter Friedlander, hoofd gescripte series bij Netflix, over waarom er zoveel shows alweer na één of twee seizoenen gecanceld worden.

"Veel zullen het zeggen, maar annuleringen zijn het moeilijkste van dit werk. Het is niet zomaar iets dat we lichtzinnig opvatten," zegt Friedlander.

Ook zegt hij: "Het is altijd onderdeel van ons werk geweest, het is dus niet iets nieuws. Wij hopen dat we in de toekomst nog meer shows kunnen leveren, die niet gecanceld hoeven te worden."

Gewoon business
Over de reden achter de annuleringen zelf is Friedlander kort:
"Voor elke shows zijn weer andere redenen. Het is gewoon business. We kijken naar hoe shows het op de korte termijn doen en hoe dat zich ontwikkelt op de lange termijn. De "Top Tien" is hierbij, één van de vele onderdelen die we bekijken."
Bekijk op instagram

Wat het nieuwe jaar voor Netflix gaat doen is nog onzeker. Wel kijkt Friedlander, net als veel kijkers, uit naar -onder andere- Stranger Things seizoen 5 en That 90s Show.

Dit, en meer, is uiteraard hier te streamen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Buffy the Vampire Slayer' krijgt trap na van ster Sarah Michelle Gellar
Series / Nieuws

'Buffy the Vampire Slayer' krijgt trap na van ster Sarah Michelle Gellar

"De vrouwen mochten geen vrienden worden, dan werden ze te machtig"

Buffy the Vampire Slayer was seizoenen lang een begrip. De serie over de middelbare scholiere die opeens de kracht vindt om vampieren te doden maakte veel los bij de fans.

Joss Whedon
Toch is er in de afgelopen jaren een schaduw over de serie gevallen. Sinds regisseur Joss Whedon onder vuur kwam nadat Justice League-acteur Ray Fisher hem in 2020 van mishandeling beschuldigde, deden veel meer mensen, waaronder Sarah Michelle Gellar, Michelle Trachtenberg en Charisma Carpenter (Cordelia Chase in zowel Buffy als Angel, een duit in het zakje. Om Fisher bij te staan - en om hun eigen trauma te delen.

"Giftige" werkomgeving
In een interview met The Wrap komt Buffy-ster Gellar nogmaals terug op de werksfeer.

"Ik dacht heel lang dat de giftige mannelijkheid op onze set, de standaard was voor alle sets. Dat vrouwen constant tegen elkaar moesten strijden omdat ze bang waren dat, als we vrienden zouden worden, we te machtig waren. En moet je binnen de perken houden," zegt Gellar. "Nu ik de kans heb om met zoveel meer mannen en vrouwen te werken die vrouwen steunen, realiseer ik me hoe gemakkelijk het kan zijn."

Buffy reboot?
Met alles wat er gebeurd is sinds 2020 naar buiten is gekomen, en het feit dat Joss Whedon aan het roer zou staan van een eventuele reboot van Buffy the Vampire Slayer, lijkt deze op dit moment van de baan.

Gelukkig zijn alle zeven seizoenen van de serie nog op Hulu te zien!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer 'The Sex Lives of College Girls' op HBO Max
Series / Nieuws

Meer 'The Sex Lives of College Girls' op HBO Max

'The Sex Lives of College Girls' krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor The Sex Lives of College Girls! Te midden van alle annuleringen dankzij de Warner Bros. Discovery overname, mogen cast en crew opgelucht ademhalen: de serie mag blijven.

Gered
De annuleringen van shows neemt grote vormen aan. Van het annuleren van Batgirl tot Westworld, een enorme reeks shows en films vonden een vroegtijdige dood in de fusie van Warner Bros. Discovery. Gelukkig is het eiinde voor The Sex Lives of College Girls nog niet in zicht.

Seizoen 3
The Sex Lives of College Girls, een comedyserie gemaakt door Mindy Kaling (The Morning Show) en Justin Noble, gaat over vier vrouwelijke studenten op Essex College in New England, die op hun manier zichzelf en het leven ontdekken.

Op dit moment is The Sex Lives of College Girls bezig aan een tweede seizoen op HBO Max. En er is nog meer goed nieuws: de serie is vernieuwd voor een derde seizoen!

"Deze serie is de perfecte balans van comedy, seks, nieuwsgierigheid en chaos, en we kunnen niet wachten om te zien wat het derde seizoen gaat brengen," zegt Suzanne Makkos van HBO Max.Het derde seizoen zal ergens in 2023 te zien zijn. Momenteel kun je nog even genieten van het tweede seizoen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.