search
Netflix-baas: "Avatar: The Last Airbender wordt een prachtig spektakel"
Series / Nieuws

Netflix-baas: "Avatar: The Last Airbender wordt een prachtig spektakel"

Netflix-baas Peter Friedlander is zeer te spreken over Avatar: The Last Airbender.

Er komt een nieuwe live-actie-adaptatie van Avatar: The Last Airbender aan. Deze verfilming is al een tijdje in productie, en Netflix-baas Peter Friedlander is er zeer over te spreken.

Peter Friedlander is de baas van Netflix Scripted Series in de Verenigde Staten en Canada. Onlangs sprak hij met Variety over van alles Netflix gerelateerd, zo ook de aankomende live-actie-verfilming van Avatar: The Last Airbender.

Avatar: The Last Airbender op Netflix
Veel weten we nog niet over deze serie. Zo is het nog onduidelijk hoelang het project al in productie is, en wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten. Maar Friedlander is er tot nu toe in ieder geval over te spreken.

Hij geeft aan dat het een visueel spektakel wordt:

"Deze shows zijn hele grote producties en het kost heel veel tijd, zowel aan de productiekant als in de post-productie, dus je moet de lange reis voor sommige van deze shows respecteren om te leveren wat nog niet eerder op televisie is gedaan. En dat is wat we hebben voor veel van dit soort shows als we eraan werken, of het nu 'Avatar' of 'One Piece' of 'Three-Body Problem' is, dit zijn grote, visuele spektakels waarvan je het proces moet eren en respecteren."

Netflix geeft de productie dus rustig de tijd om van Avatar: The Last Airbender het visuele spektakel te maken dat de franchise verdiend. Dat is alleen maar goed nieuws, natuurlijk. In de tussentijd kunnen we ons immers goed vermaken met de originele animatieserie op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen