search
Nieuwe grote romcom op Netflix met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon
Films / Nieuws

Nieuwe grote romcom op Netflix met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon

Netflix zal vlak voor Valentijnsdag een romantische komedie lanceren met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon

Kerst is nog aanstaande maar Netflix is al bezig met Valentijn. Er komt een nieuwe "romantische" komedie aan met niemand minder dan Reese Witherspoon en Ashton Kutcher.

De film Your Place or Mine zal vanaf 10 februari 2023 te zien zijn. Hoewel de film pas op vrijdag 10 februari verschijnt, heeft Netflix al wat eerste foto's gedeeld.

Het verhaal


Your Place or Mine is geen klassiek liefdesverhaal, maar focust zich op andere vormen van liefde. De film gaat over beste vrienden Debbie (gespeeld door Reese Witherspoon) en Peter (gespeeld door Ashton Kutcher). Ze leiden compleet verschillende levens.

Debbie woont met haar zoon in Los Angeles en houdt van routine. Peter daarentegen geniet van de drukte en afwisseling van New York. Voor hun werk moeten ze allebei een week van huis en leven ruilen. En daarbij merken ze dat ze misschien toch wel op zoek zijn naar iets anders.

Valentijn


Volgens regisseur Aline Brosh McKenna gaat het niet om een typisch liefdesverhaal. "De film is perfect voor Valentijn, niet omdat het een liefdesverhaal is, maar omdat er veel verschillende soorten liefde in de film zitten. Zo is er liefde van ouders voor hun kinderen, liefde tussen vrienden en zelf de liefde voor de stad waarin je woont."



Hoofdrolspelers


Naast Reese Witherspoon en Ashton Kutcher zullen ook Jesse Williams, Zoƫ Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro en Steve Zahn te zien zijn in de film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen