search
Disney+ geeft recente fantasyserie 'The Santa Clauses' nu al een tweede seizoen
Series / Nieuws

Disney+ geeft recente fantasyserie 'The Santa Clauses' nu al een tweede seizoen

Disney+ keert terug naar de Noordpool, want seizoen 2 van 'The Santa Clauses' is bevestigd.

Disney houdt duidelijk van kou en kerst, want net nadat de laatste aflevering van het eerste seizoen van The Santa Clauses is uitgekomen heeft Disney+ aangekondigd dat er een nieuw seizoen aankomt.

De streamingdienst heeft plannen onthuld om een tweede seizoen op te nemen van The Santa Clauses, waarin zowel Tim Allen als Elizabeth Mitchell terug zullen keren als Santa en Mrs. Clause. Dit kondigde Disney Branded Television-baas Ayo Davis aan in een persbericht.

Vakantie traditie


"Deze franchise heeft een blijvende impact gehad op zoveel gezinnen en is echt onderdeel geworden van hun jaarlijkse vakantie tradities", luidt het persbericht.

"Dit terugbrengen als een serie is een echt geschenk geweest, en ik ben onze productiepartners bij 20th Television en, natuurlijk, Tim Allen en het team dankbaar dat we er nog een reden bij hebben om de feestdagen te vieren"

Dochter van Tim Allen


Naast de terugkerende castleden , zal in The Santa Clauses de echte dochter van Allen, Elizabeth Allen-Dick, de dochter van Scott spelen. Andere castleden zijn Austin Kane, Rupali Redd en Devin Bright. Kal Penn zal naar verluid verschijnen als een potentiële opvolger van Scott als Santa. Laura San Giacomo zal ook in de serie als La Befana the Christmas Witch.

The Santa Clauses is te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen