search
Harrison Ford bereidde zich op aparte manier voor op 'Yellowstone'-prequel
Series / Nieuws

Harrison Ford bereidde zich op aparte manier voor op 'Yellowstone'-prequel

Harrison Ford vond het niet nodig om de originele serie te bekijken tijdens zijn voorbereiding voor 1923.

1923 is een opkomende serie en een prequel van Yellowstone. Verder is het ook een sequel van 1883. Harrison Ford (Jacob Dutton) bereidde zich op een speciale en ietwat verrassende manier voor op zijn rol in de nieuwe serie 1923.

1923 volgt het verhaal van Jacob en Cara Dutton. Zij hebben ook, net zoals in 1883, de taak gekregen om hun woning te beschermen tegen bedreigingen.

De nieuwe serie zal verder bouwen op 1883 en verbanden leggen met de originele serie Yellowstone. Ford deelt het scherm samen met Helen Mirren (Cara Dutton) en Timothy Dalton.

Fords voorbereiding


Ford bereidde zich op een aparte manier voor op de nieuwe serie. Hij vond het namelijk niet nodig om naar Yellowstone te kijken om de nieuwe serie voor te bereiden.

Volgens hem was het genoeg als hij alleen 1883 had gezien. Hij legde uit dat het belangrijker was dat hij het neo westerse universum van 1883 snapte. Ook ligt 1923 in de tijdlijn dichterbij 1883 dan bij Yellowstone.

Lees hieronder wat Ford nog meer zei:

"Ik vond het belangrijker dat ik heel 1883 had gezien, omdat dat qua tijd en verhaal het dichter in de buurt komt van 1923 dan Yellowstone, dat zich afspeelt in de hedendaagse tijd.

Ik hou van het werk dat Kevin doet en ik hou van de serie, maar 1883 was belangrijker voor mij om me op te concentreren en het was erg nuttig om me te helpen begrijpen hoe ze verhalen hebben verteld".


1923 zal vanaf 18 december te zien zijn op Paramount. Bekijk hieronder alvast de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen