search
Nieuwe kerstfilm op Netflix is razend populair, maar ook erg slecht
Films / Nieuws

Nieuwe kerstfilm op Netflix is razend populair, maar ook erg slecht

De reacties over de Kerstfilm op Netflix verschillen duidelijk behoorlijk...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste rechte lijn naar Kerstmis is nu echt wel ingezet. Dat zorgt ervoor dat Kerstfilms en -series massaal worden bekeken. Dat ze niet allemaal even goed zijn heeft I Believe in Santa op Netflix eens temeer duidelijk gemaakt.

Populariteit en kwaliteit gaan niet altijd hand in hand. Zoveel heeft het verleden ons ongetwijfeld al meermaals duidelijk gemaakt. Dit wordt ook eens temeer bevestigd door I Believe in Santa. Ondanks het feit dat deze gloednieuwe Kerstfilm zeer populair is vallen de scores ontzettend hard tegen.

Top 1 positie


De nieuwe Kerstfilm werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix voorbije woensdag en staat nu al op de eerste plaats in de top 10. Toegegeven, op het eerste zicht liet de film zeker het beste vermoeden. Ondanks het feit dat concrete kijkcijfers traditiegetrouw niet bekend worden gemaakt door Netflix spreekt de populariteit voor zich.

Ondanks die populariteit is het toch zo dat de film op gespecialiseerde websites erg slecht scoort. Op IMDB bijvoorbeeld krijgt ze op moment van schrijven een score van amper 4,5/10.

"Slechtste Kerstfilm ooit"


Op social media zijn de reacties pas helemaal verschroeiend. Onder meer op Twitter wordt de film zelfs bestempeld als de slechtste Kerstfilm die ooit het levenslicht zag.

I Believe in Santa vertelt het verhaal van Tom en Lisa die vijf maanden een relatie hebben. Alles lijkt op zich best goed te gaan tot de feestdagen voor de deur staan. Tom blijkt geobsedeerd te zijn door Kerst terwijl dat net voor Lisa haar minst favoriete dag van het jaar is. Auch!

I Believe in Santa is nu te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen