'Flikken Rotterdam' wordt ruiger

Flikken Rotterdam wordt ruiger

De stad moet zijn reflectie vinden in de toon van de serie.

Jim Pedd, 27 mei 2015 om 11:53

Victor Reinier sprak met Radio 2-dj Gijs Staverman over de plannen voor Flikken Rotterdam, de geplande spin-off van Flikken Maastricht. De acteur, die meeschrijft aan de nieuwe serie, vertelt dat de boel en stuk harder en ruiger moet worden. Flikken Maastricht is gebouwd om de ”schitterende, bourgondische en romantische omgeving” van de stad.
Rotterdam daarentegen ”is een grote en ruige stad” en daar past dan volgens Reinier een andere serie bij. ”De personages zijn ook directer”, aldus de acteur. We mogen dus een totaal andere serie qua sfeer verwachten, maar waarschijnlijk worden de politieavonturen van hetzelfde niveau.

In het najaar gaan de opnames van de serie van start. De cast wordt na de zomer aangekondigd en mogelijk komt er als beide series sterk staan een crossover. Volgens Reinier zal dat overigens wel nog even duren, al heeft hij wel zin in crossovers.

Lees meer over: flikken rotterdam, flikken maastricht, flikken gent, flikken, aboutaleb, rotterdam, spinoff, serie, avrotros, avro, tros, serie, spin off

Informatie over de serie: Flikken Maastricht

Populair nieuws