‘Grace and Frankie’ krijgt tweede seizoen

‘Grace and Frankie’ krijgt tweede seizoen

Volgens de maker onder meer aan Miley Cyrus te danken.

Michelle Iwema, 27 mei 2015 12:16

Grace and Frankie krijgt een tweede seizoen op Netflix. De serie waarvan het eerste seizoen 13 afleveringen telde, werd in mei beschikbaar gemaakt en was een dusdanig succes dat er nu al een vervolg gemaakt gaat worden.
In de serie spelen Jane​ Fonda​ en Lily Tomlin ​twee vrouwen, die hun leven opnieuw moeten uitvinden als ze erachter komen dat hun echtgenoten er met elkaar vandoor gaan. Dit zorgt ervoor, dat ze een onverwachte vriendschap ontwikkelen. Samen moeten ze zich als singles wegwijs zien te maken in een dating wereld die compleet is veranderd sinds zij voor het laatst vrijgezel waren. Ook moeten ze het verraad van hun echtgenoten een plekje zien te geven.

"Laat me beginnen door te zeggen dat het geweldig is om een serie op Netflix te hebben," vertelde Marta Kauffman, de bedenker van Grace and Frankie aan Variety. "Twee weken na de start van de show, tweet Miley Cyrus erover en dan bellen ze je om te vragen of je een tweede seizoen wil doen. Dus ja er is een tweede seizoen en dat hebben we aan [..] Miley te danken."

Het tweede seizoen wordt in 2016 toegevoegd aan het aanbod van Netflix.
Bron: Netflix

Lees meer over: Grace and Frankie, Netflix, Netflix original, nieuw op Netflix, trailer, Jane Fonda, Lily Tomlin, seizoen 2, Miley Cyrus, tweet

Informatie over de serie: Grace and Frankie

Populair nieuws