search
'Game of Thrones'-acteur zit in volgende hitserie nadat hij 'The Rings of Power' vaarwel zei
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur zit in volgende hitserie nadat hij 'The Rings of Power' vaarwel zei

Joseph Mawle heeft wederom een rol in een goede serie te pakken

Eerder deze maand kwam het bericht dat Joseph Mawle niet meer te zien zal zijn in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Mawle is ook bekend van zijn rol als Benjen Stark in Game of Thrones. Hij speelt nu in een andere hitserie.

Volgens Variety is hij gecast voor een prequel van Yellowstone. Het gaat om de serie 1923 waarin hij Captain Shipley zal gaan spelen. Shipley is een kapitein op een Brits vrachtschip, die het nodige heeft meegemaakt in zijn jaren op zee.

Plot


1923 is, net als 1883, een prequel van Yellowstone en vertelt het verhaal van een eerdere generatie van de Dutton-familie terwijl ze Yellowstone-ranch stichtten. De familie Dutton staat in deze fase onder leiding van patriarch Jacob (gespeeld door Harrison Ford) en matriarch Cara (gespeeld door Helen Mirren). De serie gaat over het begin van de twintigste eeuw, waarin zich de nodige bijzonderheden afspeelden, denk aan pandemieën, historische droogte, het einde van de drooglegging en de grote depressie.

Cast


Naast Mawle spelen in de serie een hoop grote namen. Behalve Harrison Ford en Helen Mirren spelen in de nieuwe serie ook Darren Mann (bekend van Animal Kingdom), Michelle Randolph (bekend van A Snow White Christmas), James Badge Dale (bekend van Hightown), Marley Shelton (bekend van Scream), Brian Geraghty, Aminah Nieves en Jerome Flynn (bekend van Game of Thrones).

Kijk de serie via SkyShowtime

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen