search

Ons nieuws van dinsdag 20 december 2022

Nog één laatste nieuwe Marvel-release in 2022 staat binnenkort online
Series / Nieuws

Nog één laatste nieuwe Marvel-release in 2022 staat binnenkort online

Binnenkort krijgen we voor de laatste keer dit jaar nieuw Marvel-spektakel online aangeboden.

Nu dat Black Panther: Wakanda Forever in de bioscopen te zien is en Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney Plus staat, hebben we de meeste nieuwe Marvel-content van dit jaar wel gehad. Maar er komt nog één ding aan!

We hebben het over Marvel Studios Assembled, een serie waarin we een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende Marvel-projecten. Binnenkort verschijnt hier een nieuwe aflevering van.

Nieuwe aflevering Assembled


Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, kunnen we een onderbouwde gok wagen. Aangezien de eerder genoemde film Black Panther: Wakanda Forever nog in de bios draait, lijk het onwaarschijnlijk dat Marvel hier al een Assembled-aflevering van online gooit.

De Holiday Special van Guardians of the Galaxy lijkt daarom de perfecte kandidaat te zijn. Volgens de geruchten verschijnt deze Assembled-aflevering op 28 december.

Is het belangrijk om Guardians of the Galaxy Holiday Special en de aankomende Assembled-aflevering ervan te kijken voordat Vol. 3 volgend jaar in de bioscoop draait? Volgens James Gunn helpt het wel, hoewel het niet cruciaal is. Maar de film is leuk, dus geef het een kans!

Bekijk de voorgaande Marvel Studios Assembled-afleveringen op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met grote verrassing na enorm succes docuserie 'Harry & Meghan'
Series / Nieuws

Netflix komt met grote verrassing na enorm succes docuserie 'Harry & Meghan'

Het bekende koppel gaat meteen terug in zee met 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op z'n zachtst gezegd heeft de docuserie Harry & Meghan Netflix geen windeieren gelegd. De streamingdienst wil het ijzer dan ook graag smeden terwijl het heet is en heeft nu al een nieuwe samenwerking aangekondigd met het koppel.

Het nieuwe project waarvan sprake is luistert naar de naam Live to Lead. Het betreft een gloednieuwe docuserie waar zeven bekende personen uit de wereld in aan bod komen. Onder deze zeven personen niet alleen Harry en Meghan, maar ook onder meer Greta Thunberg, Ruth Bader Ginsburg en Jacinda Ardern.

Overleden


In het bijzonder de naam van Ruth Bader Ginsburg valt op in het hierboven aangehaalde lijstje. De rechter stierf namelijk in het jaar 2020. Het doel van de docuserie is om verhalen te delen van moed, compassie, nederigheid en hoop. Geruchten stellen dat de inspiratie voor Live to Lead gehaald zou zijn uit het nalatenschap van Nelson Mandela.

Nelson Mandela


In ieder geval is bekend dat The Nelson Mandela Foundation de reeks mede mogelijk heeft gemaakt in samenwerking met Archewell. Deze laatste is het productiehuis van... je kan het wellicht al raden, de Sussexes.

Lang wachten op deze gloednieuwe docuserie is het overigens niet meer. De docuserie zal namelijk reeds op Netflix verschijnen op 31 december van dit jaar!

De onderstaande trailer geeft je alvast een goede eerste indruk van wat je van deze serie zal kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Echte reden van vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher' blijft voorlopig geheim
Series / Nieuws

Echte reden van vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher' blijft voorlopig geheim

De echte reden achter het vertrek van Henry Cavill bij The Witcher blijft voorlopig nog geheim.

Vanaf het vierde seizoen van The Witcher is Henry Cavill niet meer te zien als Geralt of Rivia, het titulaire hoofdpersonage. De reden van zijn vertrek krijgen we voorlopig echter nog niet te horen.

Toen NME de vraag stelde om dieper in te gaan op het vertrek van Henry Cavill bij The Witcher, kregen ze een van te voren over nagedacht antwoord terug: "Daar gaan we volgend jaar over proberen te praten".

Vertrek bij The Witcher


Lauren Hissrich, het brein achter de populaire Netflix-serie, voegde daar aan toe:

"Dat is precies wat ik wilde zeggen! Ik heb er een hoop over te zeggen en ik denk dat er veel, weet je... we gaan het natuurlijk nooit precies hebben over waarom Henry vertrok, alle redenen, maar ik kan zeggen dat het vanuit beide partijen een goede en respectvolle relatie was... dus alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft kom over zes maanden terug om te praten."

Voorlopig houdt Hissrich dus wijselijk haar mond, maar de stilte gaat ze komend jaar verbreken. Wellicht nadat The Witcher seizoen 3 uitgezonden is, waarin Henry Cavill nog wel als Geralt of Rivia te zien is.

Daarna moeten we het doen met Liam Hemsworth. Wie er dan ook het hoofdpersonage mag spelen, we gaan het allemaal meemaken op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert heftige trailer veelbelovende miniserie 'The Lying Life of Adults'
Series / Nieuws

Netflix lanceert heftige trailer veelbelovende miniserie 'The Lying Life of Adults'

De gloednieuwe miniserie verschijnt in de eerste week van het nieuwe jaar op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan het begin van het nieuwe jaar is op Netflix de gloednieuwe miniserie The Lying Life of Adults te streamen. Inmiddels is ook de eerste trailer van deze reeks gelanceerd en die ziet er best heftig uit...

In The Lying Life of Adults krijgen we te zien hoe een behoorlijk brutale tante haar nichtje een compleet andere kant van de stad leert kennen. Dat is echter helemaal niet naar de zin van haar strenge ouders.

Wie de trailer van deze aankomende miniserie bekijkt zal het verhaal misschien wel herkennen. Dat is best mogelijk, want de miniserie is een verfilming van de gelijknamige roman van Elena Ferrante. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Valeria Golino, Giordana Marengo en Alessandro Preziosi.

6 afleveringen


The Lying Life of Adults of La vita bugiarda degli adulti zoals de reeks eigenlijk origineel noemt bestaat uit in totaal 6 afleveringen. De serie is te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 4 januari 2023.

Zou je alvast graag willen ontdekken wat deze aankomende miniserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande (vrij heftige) trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit skipte 'House of the Dragon' over Daemon
Series / Nieuws

Dit skipte 'House of the Dragon' over Daemon

De serie House of the Dragon heeft een belangrijk onderdeel van Daemons verhaal buiten beeld gelaten.

Daemon Targaryen kan niet heel veel verkeerd doen bij House of the Dragon-fans. Gedurende het eerste seizoen is hij uitgegroeid tot een fan-favoriet personage waar veel over gesproken wordt.

Maar niet altijd op een positieve manier. Hoewel het personage zonder twijfel ranzend populair is, is hij namelijk niet perse een goed mens. In House of the Dragon heeft de prins al meermaals zijn duistere kant laten zien.

Daemon Targaryen in House of the Dragon


De negatieve kant wordt volgens sommige fans zelfs iets te vaak laten zien. Zo is een emotionele scène uit het eerste seizoen gehaald, waarin Daemon rouwt met zijn dochters Baela en Rhaena na de dood van hun moeder.

Ook Daemons eerste vrouw - Rhea Royce - wordt anders aangepakt in House of the Dragon dan in het boek. In het boek is het namelijk niet duidelijk of Daemon zijn vrouw daadwerkelijk heeft vermoord, aangezien hij vermoedelijk op een ander eiland was toen Rhea om het leven kwam. In de serie zien we de twee één keer samen, en dat is meteen wanneer Daemon haar vermoordt.

Ten slotte zijn veel fans niet te spreken over de manier waarop Daemon zijn tweede vrouw, Rhaenyra Targaryen, behandelt. Hij is vaak onaardig tegenover haar en dreigt haar een keer zelfs te wurgen. De relatie is alles behalve ontspannen.

We zijn benieuwd hoe Daemon zich gaat ontwikkelen als personage in seizoen 2 van House of the Dragon. Productie daarvan is al begonnen, maar we hoeven geen nieuwe afleveringen op HBO Max tot 2024.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur zit in volgende hitserie nadat hij 'The Rings of Power' vaarwel zei
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur zit in volgende hitserie nadat hij 'The Rings of Power' vaarwel zei

Joseph Mawle heeft wederom een rol in een goede serie te pakken

Eerder deze maand kwam het bericht dat Joseph Mawle niet meer te zien zal zijn in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Mawle is ook bekend van zijn rol als Benjen Stark in Game of Thrones. Hij speelt nu in een andere hitserie.

Volgens Variety is hij gecast voor een prequel van Yellowstone. Het gaat om de serie 1923 waarin hij Captain Shipley zal gaan spelen. Shipley is een kapitein op een Brits vrachtschip, die het nodige heeft meegemaakt in zijn jaren op zee.

Plot


1923 is, net als 1883, een prequel van Yellowstone en vertelt het verhaal van een eerdere generatie van de Dutton-familie terwijl ze Yellowstone-ranch stichtten. De familie Dutton staat in deze fase onder leiding van patriarch Jacob (gespeeld door Harrison Ford) en matriarch Cara (gespeeld door Helen Mirren). De serie gaat over het begin van de twintigste eeuw, waarin zich de nodige bijzonderheden afspeelden, denk aan pandemieën, historische droogte, het einde van de drooglegging en de grote depressie.

Cast


Naast Mawle spelen in de serie een hoop grote namen. Behalve Harrison Ford en Helen Mirren spelen in de nieuwe serie ook Darren Mann (bekend van Animal Kingdom), Michelle Randolph (bekend van A Snow White Christmas), James Badge Dale (bekend van Hightown), Marley Shelton (bekend van Scream), Brian Geraghty, Aminah Nieves en Jerome Flynn (bekend van Game of Thrones).

Kijk de serie via SkyShowtime

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video bestelt in één klap 2 seizoenen van 'All Stars' met Reese Witherspoon
Series / Nieuws

Prime Video bestelt in één klap 2 seizoenen van 'All Stars' met Reese Witherspoon

Amazon pakt het groots aan, want van de serie 'All Stars' met Reese Witherspoon zijn meteen twee seizoenen besteld.

Reese Witherspoon mag binnenkort een nieuwe titel toevoegen aan de lange lijst met films en series waarin ze heeft gespeeld. Daarnaast is ze ook nog uitvoerend producent van Prime Video's All Stars, waar al gelijk twee seizoenen van besteld zijn.

All Stars is een comedy met afleveringen van een half uur. De serie volgt een voormalig cheerleader uit Daytona Beach die afreist naar Engeland om daar cheerleading-les te geven op een school. Witherspoon zal de hoofdrol spelen en dus achter de schermen meewerken als uitvoerend producent.

De kracht van teamwork


Over de serie zegt Witherspoon dat ze met haar project Hello Sunshine graag vrouwen de heldinnen van hun eigen verhaal wil laten zijn, en dat deze serie daar perfect bij past: "Toen ik dit verhaal zag, wist ik meteen dat dit idee precies dat zou doen".

"Het idee om een Amerikaanse vrouw de zeer Amerikaanse sport van cheerleading te laten delen met een groep jonge vrouwen in de VK, vond ik geweldig! Ik hou ervan dat deze serie gevuld is met een echt hart, diepe vreugde en de kracht van teamwork"
.

De releasedatum van All Stars is nog niet bekend, maar vanaf 10 februari is Reese Witherspoon samen met Ashton Kutcher te zien in Your Place or Mine op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit antwoord moet seizoen 2 van 'Wednesday' minimaal geven
Series / Nieuws

Dit antwoord moet seizoen 2 van 'Wednesday' minimaal geven

Dit mysterie rondom Gomez zal in seizoen 2 van 'Wednesday' toch echt beantwoord moeten worden.

Hoewel de Netflix-serie Wednesday het gelijknamige hoofdpersonage dieper verkend heeft, is dat niet het geval voor de andere gezinsleden van The Addams Family. Vooral rondom Gomez blijft er een mysterie over, dat in seizoen 2 hopelijk beantwoord gaat worden.

De studenten van Nevermore Academy hebben allemaal bepaalde capaciteiten, waardoor ze op deze school voor buitenbeentjes mogen zitten. Zo heeft Wednesday zelf bijvoorbeeld paranormale krachten. Ook de ouders van Wednesday zaten op Nevermore Academy. Morticia omdat zij dezelfde gave heeft als Wednesday, maar wat voor speciale krachten heeft vader Gomez?

De krachten van Gomez


Ondanks de focus op de oorsprong van de krachten van Wednesday, wordt er in de serie nooit onthuld wat de speciale gave van Gomez is. De krachten zijn een nieuwe toevoeging aan het The Addams Family-universum, dus kan er ook niet naar ouder materiaal gekeken worden om deze vraag te beantwoorden.

Aangezien de krachten van Wednesday een grote rol spelen in de serie zal de questie over de gave van haar vader op een gegeven moment moeten worden aangepakt. We weten in ieder geval dat hij geen deel uitmaakt van een andere soort, zoals weerwolven of vampiers.

Het lijkt er meer op dat Gomez net als Wednesday geïnternaliseerde paranormale krachten bezit, wat ook hun sterke band zou verklaren.

Laten we hopen dat deze vraag beantwoord wordt in seizoen 2. Wednesday is te zien op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw kritiek op veelbesproken 'Glee'-documentaire
Series / Nieuws

Opnieuw kritiek op veelbesproken 'Glee'-documentaire

De documentaire begint bij meerdere sterren uit de serie irritaties op te wekken.

Het is nog niet eens in première gegaan maar nu al doet de documentaire The Price of Glee veel stof opwaaien. Eerder werd bekend dat Glee-ster Kevin McHale de docu afkeurde vanwege gebrek aan input van de originele cast. Nu waarschuwt ook Jenna Ushkowitz de kijkers.

In de muzikale hitserie van FOX speelt Jenna Ushkowitz de rol van de stotterende Tina Cohen-Chang. Samen met Kevin McHale besprak ze in een podcast de aankomende documentaire en gaf daarin aan dat ze het moeilijk vindt om over de docu te praten. Ze denkt dat Glee juist geprezen moet worden om de promotie van LGBTQ-vertegenwoordiging.

De vloek van Glee


In de tijd dat Glee nog liep werd al beweerd dat er een vloek op de serie ruste. Dit komt voornamelijk door het overlijden van meerdere castleden. In de documentaire The Price of Glee zijn twee aspecten die worden belicht de heroïne-overdosis van acteur Corey Monteith en de geruchten dat actrice Lea Michele een giftige werksfeer creëerde.

Ushkowitz reageert dat ze zich bewust is van alle problemen en dat ze graag via de podcast voor opheldering wil zorgen omtrent alle geruchten die de kop opsteken. Ze waarschuwt daarom de fans om voorzichtig te zijn met het kijken naar The Price of Glee.

In januari gaat The Price of Glee in première. Kijk alle afleveringen van Glee op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon'-actrice Olivia Cook werd slachtoffer van online haatberichten
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-actrice Olivia Cook werd slachtoffer van online haatberichten

Na het spelen van de rol waren veel kijkers verbolgen over de handelingen van Alicent.

Het was een rol die voor veel verdeeldheid zorgde onder de fans. in House of the Dragon speelt actrice Olivia Cook de rol van Alicent Hightower. Een personage die zeker in de latere afleveringen omstreden beslissingen neemt. Olivia Cook vertelt over alle haatberichten die ze wegens haar personage kreeg en wat dit met haar deed.

Tijdens de Power Women Summit deelt Cook dat ze na het spelen van haar rol de sociale media bezocht en tot haar schrik een enorme hoeveelheid haatberichten tegenkwam. De volgens haar vreselijke en nare berichten lieten haar niet koud.

Verdeeldheid onder kijkers


In House of the Dragon is het personage van Alicent als matriarch van team Green een die veel gehaat is. Cooke vertelt dat ze na het zien van de berichten depressief werd en daardoor een tijdje haar huis niet wilde verlaten.

Na de ontboezeming waren er echter ook veel mensen die het voor Cooke opnamen. Veel berichten kwamen uit waarin kijkers benadrukken dat men de acteur of actrice moeten weten te onderscheiden van het personage dat ze spelen en ze waarderen op hoe goed ze de rol hebben gespeeld.

Kijk alle afleveringen met Olivia Cook als Alicent Hightower in House of the Dragon op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klaar met 'Harry & Meghan'? Check dan deze 3 koninklijke dramaseries!
Series / Netflix Kijktip

Klaar met 'Harry & Meghan'? Check dan deze 3 koninklijke dramaseries!

Voldoende schandalen te vinden in de koningshuizen met deze 3 sterke series!

Dat het wereldpubliek houdt van koninklijke schandalen is wederom bewezen door het succes van de serie Harry & Meghan bij Netflix. Op de streamingdienst zijn er ruim voldoende andere series te vinden over het drama binnen koningshuizen. Bekijk drie tips hieronder!

Young Royals | Netflix | 2 seizoenen
In deze Zweedse dramaserie uit 2021 strijkt een fictieve prins neer op een kostschool. En daar wordt de puberende kroonprins van Zweden, zoals zovelen van de Zweedse tieners, smoorverliefd.

Het enige probleem is dat zijn nieuwe vlam zijn klasgenoot Simon is. Homoseksualiteit ligt gevoelig binnen de koningshuizen, maar dat is het evengoed zo op een kostschool waar de muren ogen en oren hebben.



The Crown | Netflix | 5 seizoenen
Deze Britse dramaserie zou natuurlijk niet can deze lijst mogen missen. De peperdure serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk.

Vele moeilijke periodes van het VK, hand in hand met talloze schandalen, komen langs in de vijf seizoenen van de serie. Al vaker heeft de kritiek geklonken dat de serie niet geheel waarheidsgetrouw is, maar dat maakt hem niet minder intrigerend om te kijken!



Die Kaiserin | Netflix | 6 afleveringen
De Duitse dramaserie over keizerin Sisi geeft evenzeer een inkijkje in het leven van de Duitstalige adel, waar ook meer dan voldoende drama te vinden is. Het kostuumdrama toont hoe de zestienjarige Elisabeth 'Sisi' met haar moeder en zuster Helene meereist naar Ischl, waar ze hun neef Frans Jozef zullen ontmoeten.

Het is de bedoeling dat hij zich zal verloven met Helene, maar hij wordt verliefd op haar jongere zuster en kiest voor haar. De twee trouwen, maar Elisabeth heeft het moeilijk met het hof in Wenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix en Frank Lammers hebben groot nieuws over de 'Ferry'-serie
Series / Nieuws

Netflix en Frank Lammers hebben groot nieuws over de 'Ferry'-serie

Frank Lammers heeft het er allemaal voor over - zelfs zijn geloofwaardigheid als maffiabaas.

Er is geen twijfel meer over mogelijk: Ferry komt terug met een eigen serie! Na het succes van Undercover en de film Ferry keert het personage Ferry Bouman nu terug met een eigen serie. Hiermee komt er een hele kliek bekende acteurs naar de grimmige onderwereld, die te zien is in de misdaadserie.

De serie zal Ferry: de serie komen te heten en volgt de gebeurtenissen uit het leven van Ferry, die zich vlak na het einde van de film afspelen. Het verhaal van de serie Undercover speelt zich dan weer af ná Ferry: de serie.

Over het plot is nog niet veel bekend. Wat men al weet is dat Ferry als beginnende xtc-producent problemen zal krijgen met een motorbende onder het bewind van drugsbaron Arie Tack.

Een origineel kerstcadeau


Nogal nors kondigt Frank Lammers onder de kerstboom aan met een dwaas dansje dat de serie eraan komt. Hierbij hoort ook de aankondiging van de cast.

Een nieuw gezicht is Tygo Gernandt, die de rol speelt van Ricardo, één van de leden van de motorbende. Verder keren meerdere oude bekenden terug, zoals Elise Schaap en Monic Hendrickx.

Bekijk de grappige video zelf hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baanbrekende kijkcijfers SkyShowTime-serie '1923'
Series / Nieuws

Baanbrekende kijkcijfers SkyShowTime-serie '1923'

Het debuurt verbrak meerdere records bij de Amerikaanse televisie en bij Paramount.

De prequelserie van Yellowstone wordt goed ontvangen om het voorzichtig uit te drukken. Paramount heeft bekendgemaakt dat Paramount+ hun grootste debuut ooit heeft gehad toen de eerste aflevering deze zondag uitkwam op de streamingdienst.

Ongeveer 7,4 miljoen kijkers keken naar het debuut via lineaire uitzendingen en streaming. Ook is dit voor de Amerikaanse markt de grootste première op kabeltelevisie van 2022.

Een grote sprong voor Paramount+


Met deze cijfers zet 1923 duidelijk een nieuw record. In 2018 trok de première van Yellowstone 'slechts' 2,8 miljoen kijkers via Paramount Network, terwijl de recente première van het vijfde seizoen 10,3 miljoen kijkers trok.

De serie introduceert een nieuwe generatie van de familie Dutton met Harrison Ford en Helen Mirren in de hoofdrollen. Het verhaal verkent het begin van de twintigste eeuw wanneer pandemieën, een historische droogte, het einde van de Drooglegging en de Grote Depressie allemaal het huis van de familie teisteren.

Bekijk de serie nu bij SkyShowTime!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wilde Tim Burton per se in 'Wednesday' zien en hij kreeg zijn zin
Series / Nieuws

Dit wilde Tim Burton per se in 'Wednesday' zien en hij kreeg zijn zin

Tim Burton ging op zijn strepen staan om dit detail erdoorheen te drukken.

De serie Wednesday is een weergaloos succes op Netflix en toont wederom het meesterschap van Tim Burton, die vier van de acht afleveringen regisseerde. De regisseur heeft zich hard gemaakt tijdens de opnames voor dit ene aspect, dat voor hem van enorm groot belang was!

Muziek is een belangrijk onderdeel van de griezelserie en zet redelijk letterlijk de toon voor het verhaal. Zo lukte het de serie om een lang vergeten hit weer opnieuw in de hitlijsten te krijgen, net als eerder is gebeurd met Metallica en Kate Bush door Stranger Things.

Iets soortgelijks gebeurde met Goo Goo Muck van The Cramps in Wednesday, waarop het hoofdpersonage haar beroemde dansje doet dat daarna viraal is gegaan. Op een ander moment was er ook bonje over het liedje, dat Wednesday op haar cello speelt aan het eind van een van de afleveringen.



Een Metallica-cover op de cello


Tegen SYFY Wire vertelde de editor van de serie, Jay Prychidny, meer over dit cellonummer: "Aan het einde van aflevering 3 is er een cello-cover van Metallica. Ik zocht gewoon op YouTube naar verschillende cello-covers van popsongs, en ik vond die, en ik stopte hem erin, en ik knipte de sequentie op dat muziekstuk."

Hij vervolgde: "Ik dacht dat Danny Elfman misschien een origineel cellostuk voor Wednesday zou schrijven. Maar toen dat stuk erin zat, stond Tim er helemaal achter - op een gegeven moment wilde zelfs de band er een andere orkestratie van. En hij had zoiets van: 'Nee, nee, het moet het origineel zijn!'"

Bekijk Wednesday nu bij Netflix! Of bekijk hieronder een demonstratie van de cellokunsten van het personage!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden uit 'Loki' seizoen 2, 'Ahsoka' en meer 2023-films en series op Disney+
Series / Video/clip/featurette

Eerste beelden uit 'Loki' seizoen 2, 'Ahsoka' en meer 2023-films en series op Disney+

2023 belooft een prachtig jaar te worden voor Marvel- en Star Wars-fans!

Met een nieuwe promotievideo onthult Disney de eerste beelden van meerdere films en series, die 2023 een prachtig jaar beloven te maken voor vele soorten fans! Onder andere beelden van Loki, Star Wars: Ahsoka en een remake van de Disney-klassieker Peter Pan komen langs. Bekijk de video gauw hieronder!

Zo is er een korte glimp te zien van Rosario Dawson in de eerste clip van de langverwachte serie over het personage Ahsoka uit Star Wars. De serie zal Star Wars: Ahsoka heten en duikt, zoals de titel al verraadt, in het achtergrondverhaal van deze Jedi.

De eerste beelden van het tweede seizoen van Loki met Tom Hiddleston en Owen Wilson zijn ook erin te zien. Hiddleton spreekt ook de voice-over in, die je hoort onder de hele video.

Genoeg te ontdekken


En dat is nog lang niet alles. Ook zijn er beelden te zien van de aankomende remake van Peter Pan en stukken van trailers, die al eerder waren uitgekomen. Daartoe behoren het derde seizoen van The Mandalorian en de Marvel-serie Secret Invasion.

Bekijk in de video hieronder de rest van de aanwas!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones'
Series / Featured

De meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones'

Wij hebben de meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones' voor je op een rijtje gezet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones is een prachtige serie die vol zat met complexe personages. Sommige personages waren eervol en dapper en daarom erg geliefd. Er zitten echter ook de nodige nare personages in de serie. Wij hebben hieronder de drie meest gehate en kwaadaardige personages in Game of Thrones voor je opgesomd.

Ramsay Bolton


De absolute nummer 1 is wat ons betreft de nare Ramsay Bolton. Ramsay is een personage dat alom wordt gehaat door zowel de personages in de serie als door de fans. Hij staat bekend om zijn wreedheid, sadisme en gebrek aan empathie voor anderen. Ramsay is de onwettige zoon van Lord Roose Bolton en wordt uiteindelijk gelegitimeerd door koning Tommen Baratheon. Hij wordt de heer van Winterfell en is verantwoordelijk voor de dood van verschillende personages, waaronder zijn eigen vader en stiefmoeder. Daarnaast is hij natuurlijk ook degene die Theon Greyjoy martelt en verminkt.

Joffrey Baratheon


Joffrey Baratheon is de zoon van Cersei Lannister en hij is een van de meest gehate personages in Game of Thrones. Joffrey staat bekend om zijn wrede en sadistische gedrag, waaronder zijn bevel tot de onthoofding van Ned Stark. Hij is ook verantwoordelijk voor de dood van vele andere personages, waaronder zijn eigen grootvader, Tywin Lannister.

Cersei Lannister


Cersei Lannister is het derde personage dat alom wordt gehaat. Ze is het oudste kind van Tywin Lannister en de oudere zus van Jaime en Tyrion Lannister. Cersei staat bekend om haar ambitie en verlangen naar macht, en ze zal er alles aan doen om haar doelen te bereiken. Ze is verantwoordelijk voor de dood van verschillende personages

Game of Thrones zit vol met complexe en veelzijdige personages waarvan deze drie alom bekend staan als de meest kwaadaardige.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onverwachte keuze fans voor de aller aller slimste in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Onverwachte keuze fans voor de aller aller slimste in 'The Big Bang Theory'

Fans op Reddit hebben aangegeven wie de slimste is in 'The Big Bang Theory'

Op Reddit is er gediscussieerd wie nu eigenlijk het intelligentste personage is van The Big Bang Theory. De eerste naam die bij ons opkwam was Sheldon, hij is theoretisch natuurkundige en heeft in de serie een IQ van maar liefst 187. Toch denkt men op Reddit dat er een nog slimmer personage in de serie zat.

Uit de debatten op Reddit volgt dat het meest intelligente personage van de serie de vriendin van Sheldon, Amy Fowler, zou moeten zijn. Redditors vinden dat de vrouw van Sheldon slimmer is dan hij! Hoewel ze qua intellect veelal als de gelijke van Sheldon werd beschouwd, denken veel fans dat ze in feite veel slimmer was dan hij.

Meest intelligente


Redenen om haar als meest intelligente te zien zijn:
1. haar academische en professionele prestaties;
2. haar emotionele intelligentie.

Sommige Redditors wijzen erop dat zij de wereld beter begrijpt terwijl Sheldon vaak bekrompen kan zijn en opzettelijk onwetend van veel dingen. Amy begrijpt hoe ze met Sheldon moet communiceren op zo'n manier dat hij zich begrepen voelt.

Leonard vind het ook


Ten slotte vinden ook de andere personages in de serie dat ze ongelooflijk slim is. Zelfs Leonard heeft gezegd dat Amy en Sheldon de slimste mensen waren die hij kende. Natuurlijk zou de groep niet durven zeggen dat ze slimmer is dan Sheldon waar hij bij was, maar wie weet wat ze echt denken?



Wil je zelf checken wie de slimste is? Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op tv-remake filmklassieker 'Fatal Attraction'
Series / Foto's

Eerste blik op tv-remake filmklassieker 'Fatal Attraction'

Maar heeft deze versie wel enige kans om in de buurt te komen van de film met Michael Douglas en Glenn Close?

Via Entertainment Weekly is de eerste foto van de aanstaande tv-reboot van Fatal Attraction onthuld. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Op de foto zien we Lizzy Caplans versie van het iconische personage Alex Forrest. Alex werd gespeeld door Glenn Close in de originele Adrian Lyne-film uit 1987, waarin de getrouwde stadsadvocaat Dan Gallagher (Michael Douglas) een affaire met haar heeft. Wat hij echter niet weet is dat de affaire leidt tot een moorddadige obsessie die zijn leven letterlijk om zeep lijkt te helpen. De film was indertijd een enorme hit, werd de op twee na best bezochte film van het jaar én werd genomineerd voor zes Oscars, waaronder die voor Beste Film en Beste Actrice.

Op de eerste foto van de serie, die begin volgend jaar in première gaat op Paramount+, zien we niet alleen Caplan als Alex, maar ook Dawson's Creek-alumnus Joshua Jackson, die in de schoenen van Douglas stapt als Dan. Het is onduidelijk of dit een foto is van een moment voor of na hun affaire, maar hun ontspannen lichaamstaal lijkt eerstgenoemde te impliceren.

Fatale aantrekkingskracht
Een voor de hand liggend groot verschil tussen de Fatal Attraction-serie en de originele film is dat deze beschikt over een gloednieuwe cast. Naast Caplan en Jackson bevat de serie acteurs als Amanda Peet (als Dans vrouw Beth), Alyssa Jirrels (als zijn dochter Ellen) en Brian Goodman (als Dans baas Arthur).

Ook zijn er rollen voor Toby Huss en Reno Wilson als nieuwe personages Mike Gerard en rechercheur Earl Booker. Onder de gaststerren bevinden zich cultfilmfiguren als Dee Wallace (The Howling, E.T.) en Jessica Harper (Suspiria).





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lily Collins straalt op rode loper van 'Emily in Paris' seizoen 3
Series / Nieuws

Lily Collins straalt op rode loper van 'Emily in Paris' seizoen 3

Lily Collins, de ster van de serie Emily in Paris, schittert op de rode loper.

Het derde seizoen van Emily in Paris staat voor de deur. Om alvast in de stemming te komen zagen we Lily Collins schitteren op de rode loper voor de première van het nieuwe seizoen van de serie.

Morgen gaat Emily in Paris seizoen 3 van start. De serie verschijnt meteen in zijn geheel op Netflix, dus de liefhebbers kunnen het hele seizoen zo snel mogelijk bingen.

Emily in Paris seizoen 3


In Emily in Paris seizoen 3 is het inmiddels alweer een jaar geleden sinds Emily ervoor koos om Chicago in te ruilen voor het Franse Parijs. Netflix heeft alvast verklapt dat het derde seizoen enkele verrassende wendingen zal krijgen.

Netflix heeft ook al bevestigd dat er een vierde seizoen van Emily in Paris gaat komen. De veelbesproken serie - en niet altijd op een positieve manier - gaat dus nog wel een tijdje door.

Emily in Paris seizoen 3 gaat morgen, op woensdag 21 december, van start op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zendaya heeft één grote wens voor 'Euphoria' seizoen 3
Series / Nieuws

Zendaya heeft één grote wens voor 'Euphoria' seizoen 3

En laten de kerstdagen nu net de ideale tijd zijn om grote wensen uit te spreken.

Euphoria-ster Zendaya heeft haar grote wens gedeeld voor seizoen 3. In het populaire HBO-tienerdrama, gemaakt door Sam Levinson, heeft Zendaya's Rue Bennett met veel onrust te maken gehad. Gaat ze het in het nieuwste seizoen wat makkelijker krijgen?

Het turbulente leven van Rue wordt misschien wel het duidelijkst in aflevering 5 van seizoen 2 van Euphoria, dat door velen wordt beschouwd als het hoogtepunt van de serie. Hierin zien we hoe Rue probeert te ontsnappen aan wat zij ziet als een helse tussenkomst van haar vrienden en familie. De aflevering laat daarnaast Zendaya's acteerkunsten in alle geuren en kleuren zien.

Tijdens een speciale vertoning van de aflevering getiteld Stand Still Like the Hummingbird werd Zendaya samen met haar co-sterren Sydney Sweeney, Hunter Schafer en Maude Apatow gevraagd naar wat ze zou willen zien als de HBO-show terugkeert voor seizoen 3.

Was het maar zo mooi
De tweevoudig Emmy-winnende acteur reageerde door eerlijk te zijn over hoe Rue's strijd met verslaving gebaseerd is op wat bedenker Sam Levinson zelf heeft doorgemaakt, en hoe haar reis een positieve invloed heeft gehad op veel kijkers. Hier het volledige antwoord van Zendaya:

"Ik weet dat ze het kan omdat Sam het heeft geschreven, en Sam is Rue, en hij heeft het echt meegemaakt. Hij is het bewijs dat er hoop is voor Rue en iedereen zoals Rue. Ik ben zo dankbaar voor de mensen die me vertellen over de impact die Rue op hen heeft gehad. Voor mij is dat het grootste geschenk dat ik ooit kan vragen, het geeft me euforie en een doel in wat ik doe. Ik hoop voor het nieuwe seizoen gewoon op een beetje vreugde en dat Rue gewoon kan ademen en liefhebben zonder angst om mensen te verliezen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen