search
Nieuwe beelden 'The Last of Us' onthullen de angstaanjagende 'Clickers'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden 'The Last of Us' onthullen de angstaanjagende 'Clickers'

Eindelijk zijn de monsters uit de zombieserie op beeld te zien!

Langzaam sijpelt steeds meer informatie de wereld in over de aankomende game-adaptatie The Last of Us. Over ongeveer een maand komt de serie uit bij HBO Max, en nu weten we eindelijk hoe de angstaanjagende vijanden uit de serie eruit zullen zien.

In de wereld van The Last of Us is er geen gebrek aan gevaar. In het zombie-universum moeten de personages zien te leven in een post-apocalyptische wereld, waar geïnfecteerde individuen, volwaardige Clickers en menselijke bandieten elkaar naar het leven staan.

Afgelopen week kwam er een korte video uit, die meer laat zien over alles wat dodelijk is in de nieuwe serie. Ook wordt er een eerste blik geworpen op de gevaarlijke Clickers. Zij zijn volwaardig geïnfecteerden en hebben daardoor een bovenmenselijke kracht verkregen.



De nieuwe beelden


In de nieuwe video zijn er naast de angstaanjagende wezens ook meer hints te vinden over het verhaal van de serie. De smokkelaar Joel moet de tiener Ellie begeleiden door een post-apocalyptische Verenigde Staten, waar het gevaar altijd op de loer ligt.

Bekijk de video vlug hieronder! Vanaf 15 januari is de serie te vinden bij HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen