search
Goed nieuws voor Prime Video-serie 'Reacher' seizoen 2
Series / Nieuws

Goed nieuws voor Prime Video-serie 'Reacher' seizoen 2

Alan Ritchson keert terug als de boomlangs held uit de populaire serie.

Fans van Reacher, de populaire Prime Video-serie gebaseerd op de bestverkopende Jack Reacher-romans van Lee Child, wachten al een tijdje met spanning op nieuws over het komende tweede seizoen. Nu is er een tipje van de sluier opgelicht.

Collider sprak onlangs met Amazon Studios-hoofd Vernon Sanders over het succes van The Rings Of Power, maar vroeg hem ook naar het komende tweede seizoen van Reacher. Sanders beantwoordde de vraag door fans lekker te maken met een mogelijke terugkeerdatum in 2023.

Volgens plan
In het interview werd Sanders gevraagd hoe de productie van Reacher seizoen 2 verliep, waarop Sanders bevestigde dat alles soepel loopt:

"Het gaat heel goed. Alan is terug, en hij is opnieuw fantastisch in de rol. Ik ben zo trots op de producenten dat ze hem hebben gecast als Reacher. De reactie van de fans van de boeken was als een droom. Seizoen 2 wordt geweldig. En hoe goed seizoen één ook was, ik denk dat seizoen twee verder gaat dan dat, en ik denk dat de kans groot is dat de serie volgend jaar terugkeert."

Houd Serietotaal in de gaten voor meer nieuws over Reacher seizoen 2.



Aanbevolen artikelen