search
Deze 7 'Star Wars'-series verschijnen in 2023 op Disney+
Series / Nieuws

Deze 7 'Star Wars'-series verschijnen in 2023 op Disney+

Dit zijn alle series die je volgend jaar kunt verwachten op Disney+.

Kerstmis moet nog komen, maar Star Wars-fans kijken ongetwijfeld al reikhalzend uit naar 2023. Dat is niet gek, want er komen ontzettend veel nieuwe series aan.

Hoewel er 'maar' twee nieuwe series zijn die daadwerkelijk een bevestigde releasedatum hebben, verwachten we dat al deze series volgend jaar verschijnen.

Bekijk hieronder alle Star Wars-projecten die volgend jaar naar Disney+ komen.

Star Wars: The Bad Batch


Het nieuwe seizoen van Star Wars: The Bad Batch begint al bijna, namelijk op 4 januari. Hierin volgen we de Bad Batch op hun reis door het rijk na de val van de Republiek.



The Mandalorian


Het derde seizoen van The Mandalorian start op 2 maart. We volgen de ooit eenzame premiejager Din Djarin die herenigd is met Grogu, terwijl de Nieuwe Republiek worstelt om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn duistere geschiedenis.



Star Wars: Ahsoka


Deze nieuwe serie speelt zich af na de val van het rijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. Een releasedatum is nog niet bekend.



Star Wars: Skeleton Crew


Deze serie speelt zich af in het New Republic-tijdperk en gaat over een groep kinderen die verdwaald zijn in het Star Wars-universum. Een releasedatum is nog niet bekend.

Star Wars: Visions


Het tweede deel van deze serie bevat verhalen uit Chili, Frankrijk, Japan, India, Ierland, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, het VK en de VS en laat die culturen zien door middel van de Star Wars-mythologieën. Een releasedatum is nog niet bekend.



Star Wars: Young Jedi Adventures


Dit is de eerste volledige geanimeerde Star Wars-serie gemaakt voor jonge kinderen. Het bevat verhalen over Younglings terwijl op weg zijn om Jedi Knights te worden. Een releasedatum is nog niet bekend.

Star Wars: The Acolyte


The Acolyte wordt een mysteriethriller die de kijker meeneemt naar een sterrenstelsel van schimmige geheimen en opkomende duistere krachten in de laatste dagen van het tijdperk van de Hoge Republiek. Een releasedatum is nog niet bekend.

2024 of later


Star Wars: The Acolyte wordt momenteel gefilmd, net als Star Wars: Andor seizoen 2. Geen van beide series zullen waarschijnlijk in 2023 uitkomen. Ze worden pas op zijn vroegst in 2024 verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen