search
Netflix trekt stekker uit deze veelbelovende animatiefilm
Series / Nieuws

Netflix trekt stekker uit deze veelbelovende animatiefilm

Het is niet de eerste animatiefilm die wordt geschrapt door Netflix.

Droevig nieuws voor fans van animatiefilms. Netflix heeft besloten om niet verder te gaan met de handgetekende animatiefilm Ember.

Het zou de tweede grote Netflix-film van regisseur Sergio Pablos zijn. Eerder maakte hij de film Klaus. Dat is de eerste Netflix Original animatiefilm die ook een Oscar-nominatie voor beste animatiefilm scoorde.

Meerdere titels


De beslissing zou creatief zijn en heeft niets met mogelijke besparingen bij Netflix te maken.

Het is ook niet de eerste animatiefilm die door het concern geannuleerd wordt. Eerder schrapte de streamer titels als Wings of Fire van Ava DuVernay.

Rechten


Sergio Pablos behoudt naar verluidt de rechten op Ember, dus wie weet dat we het verhaal binnenkort ergens anders kunnen bekijken. De film blijft namelijk in productie.

Ember is een episch avonturenverhaal over de zoektocht van de mensheid naar vuur. Dat verhaal wordt verteld door de ogen van de jonge Dikika, die we volgen op zijn onmogelijke tocht naar een verre vulkaan om een kostbare vonk te bemachtigen.

Klaus


Gelukkig staat de film Klaus nog wel gewoon op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de trailer. Je bekijkt de film hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen