search
David Duchovny moest huilen van nieuwe 'X-Files'
Series / Nieuws

David Duchovny moest huilen van nieuwe 'X-Files'

Hij wil graag meer seizoenen maken.

David Duchovny kan niet wachten om meer afleveringen te maken van The X-Files. Onlangs kreeg hij de eerste aflevering te lezen van de revival en dat vond hij geweldig. Zodanig, dat hij nu al klaar is om nog veel meer te maken. "Ik kreeg het eerste scenario vanochtend", vertelde Duchovny aan Entertainment Weekly.


"ik las het een uur geleden en begon te huilen toen ik de eerste pagina las. Het was gewoon zo vreemd om de namen op de pagina te zien. Het had niets te maken met het scenario zelf, maar, ik heb het hier al zo lang over gehad. We hebben er zo lang aan gewerkt om iedereen op dezelfde plek te krijgen en de deal met Fox te maken. Dus nu mogen we het eindelijk maken en dat voelt op een vreemde manier erg emotioneel voor me." Het scenario is verder geweldig volgens hem. "Het is fantastisch, maar ik mag je niets vertellen."

Gelukkig lukte het de journalist van EW om nog iets vrij te krijgen. "Ook al zijn het er zes, het zal een mix worden," vertelde Duchovny toen hem gevraagd werd naar het belang van de grotere X-Files mythologie. "Het is niet The X-Files als je de mythologie compleet links laat liggen."{/i]

En klaar voor meer is hij dus ook. [i]"Ik weet niet of ik een 20-afleveringen tellende versie van deze serie kan maken op dit punt van mijn leven, en ik weet niet of Gillian [Anderson] dat zou kunnen. Maar ik denk dat iedereen open staat voor wat hierna kan komen. We hebben het in elk geval niet teruggebracht enkel om het tot een einde te brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen