search
Nieuwe foto's 'Fear the Walking Dead'
Series / Foto's

Nieuwe foto's 'Fear the Walking Dead'

Veel beelden van achter de schermen van deze 'companion' op The Walking Dead.

AMC heeft via Entertainment Weekly een hele reeks nieuwe foto's van de set van Fear the Walking Dead vrijgegeven. Daarnaast is er via Variety een afbeelding van het personage van Alycia Debnam-Caery. Die foto zie je hierboven, de rest kan je onderaan dit bericht bekijken.


De serie dient als companion op The Walking Dead, een van de succesvolste series ooit. Het geheel begint ongeveer op het moment dat Rick Grimes in The Walking Dead in coma raakt en dient echt als aanvulling op dat verhaal. Er zal in elk geval de eerste tijd geen plek zijn voor crossovers en het verhaal wordt ook anders opgezet. In deze serie ontdekken de personages nog wat er precies aan de hand is en ontwaken ze dus niet zoals Rick in een wereld waarin de zombie-apocalyps een feit is. Rollen zijn er niet alleen voor Debnam-Carey, maar ook voor Frank Dillane, Kim Dickens en Cliff Curtis.

Curtis speelt in de show de rol van Sean Cabrera, een gescheiden leraar die een boze tienerzoon op probeert te voeden. Sean is nu samen met Nancy (Dickens), een studieadviseur met twee eigen kinderen: Nick (Dillane), die vecht tegen een drugsverslaving en Ashley (Carey), een ambitieuze jonge vrouw.

De spin-off gaat komende zomer in première, met een zes afleveringen tellend eerste seizoen. Een tweede seizoen volgt in 2016.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen