search
Nieuw op Netflix: De spannende spionagethriller 'Treason'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende spionagethriller 'Treason'

In de hoofdrol van deze miniserie niemand minder dan Charlie Cox...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Charlie Cox kennen we natuurlijk vooral van zijn rol in Daredevil. Nu is hij te zien in de gloednieuwe miniserie Treason en daarin speelt hij toch net even een wat andere rol...

In Treason lijkt de toekomst voor Adam Lawrence maar weinig verrassingen met zich mee te zullen brengen. Hij werd namelijk getraind en opgeleid met slechts één doel, namelijk deel gaan uitmaken van MI6. Niets had echter op voorhand kunnen voorspellen wat er stond aan te komen...

Woelig verleden


Wanneer het verleden Adam op een zeker ogenblik lijkt in te halen lijkt zijn toekomst toch helemaal te veranderen. In het bijzonder het opduiken van Kara, een Russische spion waar Adam een gecompliceerd verleden mee deelt doet de gemoederen hoog oplopen. Plots kan Adam niets anders dan alle zekerheden waar hij over dacht te beschikken in twijfel trekken.

Driehoeksverhouding


Wat volgt is het ontstaan van een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy. Dit zijn de drie mensen die alles in het werk stellen om elkaars geheimen te ontrafelen. Dit uiteraard terwijl ze (vaak tegen beter weten in) proberen vast te houden aan hun persoonlijke leven en de mensen van wie ze het meeste houden.

Niet alleen bovenstaand plot, maar ook het feit dat niemand minder dan Charlie Cox de hoofdrol voor diens rekening neemt zijn alvast meer dan voldoende goede redenen om deze serie toe te voegen aan je watchlist.

Treason is te bekijken op streamindgienst Netflix vanaf 26 december 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen