search
Netflix verrast met nieuws over twee topseries
Series / Nieuws

Netflix verrast met nieuws over twee topseries

Vorig jaar verdwenen op de laatste dag van het jaar nog heel wat ronkende namen uit haar aanbod...

Het was dit jaar een beetje bang uitkijken voor Netflix-abonnees naar de laatste dag van 2022. Vorig jaar verdwenen er namelijk op 31 december enkele ronkende namen uit het aanbod van de streamingdienst. Ook dit jaar leek dat even het geval te zullen worden, maar daar blijkt verandering in te zijn gekomen.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog wel de laatste dag van 2021 op Netflix. Toen moest er afscheid worden genomen van enkele ronkende namen waaronder Friends, Prison Break en Homeland. Helemaal een vaarwel was het niet, want ondertussen zijn deze series wel gewoon te bekijken bij andere streamingdiensten.

Twee topseries


Ook dit jaar zijn er op de laatste dag van het jaar een groot aantal series die (wellicht) voor het laatst te zien zullen zijn op Netflix. In deze lijst stonden ook verschillende topreeksen waaronder The Office en natuurlijk ook Downton Abbey. Voor fans van deze twee series heeft de streamingdienst nu echter goed nieuws.

Verlengd verblijf


Wanneer je tot voor kort naar de pagina's van de beide series ging op Netflix werd duidelijk dat deze op 31 december uit het aanbod zouden verdwijnen. Wie nu de pagina's van deze series bezoekt krijgt deze melding niet meer. Dat wijst erop dat de licenties toch werden verlengd. Wie de series nog niet helemaal heeft bekeken krijgt daar dus nog de nodige extra tijd voor.

Hoelang The Office en Downton Abbey dan nog precies te zien zullen zijn op Netflix? Dat werd tot dusver nog niet bekend gemaakt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen