Sensuele beelden van Lily-Rose Depp in trailer nieuwe HBO-serie 'The Idol'

Sensuele trailer van nieuwe serie 'The Idol' is hier te zien.

Bas de Kramer, 23-12-2022 17:38

In 2023 zal The Idol op HBO MAX verschijnen. Deze serie is gemaakt door Sam Levinson (van het populaire Euphoria) en Abel 'The Weeknd' Tesfaye. Die laatste speelt ook een van de hoofdrollen, naast Lily-Rose Depp.
The Idol speelt zich af in de muziekindustrie en gaat over het jong opkomend muziektalent Jocelyn (gespeeld door Lily-Rose Depp) en Tedros, een zelfhulpgoeroe, hedendaagse sekteleider en clubeigenaar uit Los Angeles (gespeeld door The Weeknd). De twee ontwikkelen een "gecompliceerde relatie".


K-Pop

Een andere prettige verschijning in de cast is Jennie Ruby Jane, die vooral bekend is als lid van de K-popgroep BLACKPINK. Zij speelt in The Idol de rivale van Jocelyn.

Rest van cast

De cast bestaat verder nog uit onder andere Suzanne Son, Jane Adams , Dan Levy, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da'Vine Joy Randolph, Hank Azaria en muzikanten Troye Sivan en Moses Sumney.

Sam Levison regiseert en de invloed van Levinson is in de verschillende teasers van The Idol duidelijk te zien, want de reeks lijkt dezelfde sfeer uit te stralen als zijn andere HBO-serie Euphoria.
Lees meer over: the idol, hbo max, Lily Rose Depp

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam