Lily-Rose Depp heeft zwak voor The Weeknd in 'The Idol'

Een nieuwe, rauwe teaser is uit van de serie met Lily-Rose Depp en The Weeknd in een bijzonder ongezonde relatie.

Mitchell van Vuren, 23-08-2022 07:18

Een nieuwe teaser van HBO's The Idol is net uit, en biedt een nog betere blik op de verziekte relatie, die Lily-Rose Depp en Makkonen Tesfaye (aka The Weeknd) in de serie aan zullen gaan. Bekijk de teaser hieronder!
De HBO-serie is bedacht door meerdere mensen, waaronder showrunner Sam Levinson, die eerder bekend werd met zijn werk bij tienerdrama Euphoria. Ook Makkonen Tesfaye schreef mee aan de serie, evenals Reza Fahim.

In de serie speelt Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp, de rol van een ontluikende zangeres, die onder de invloed komt te staan van een zelfhulpgoeroe in Los Angeles (Tesfaye).

The Idol is verder niet The Weeknd's eerste uitstapje naar film of televisie. Zo schreef en speelde de Grammy-winnaar in een aflevering van American Dad in 2020. Hij verscheen verder in de film Uncut Gems als een gefictionaliseerde versie van zichzelf.

De nieuwe teaser van The Idol
In de nieuwe teaser is er nieuw materiaal te zien van de staat, waar Tesfaye als zelfhulpgoeroe Depp in weet te brengen. Bekijk de teaser hieronder.


Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is dat de serie eind 2022 of begin 2023 online zal komen bij HBO Max.

Bron: IndieWire

Lees meer over: the idol, lily rose depp, the weeknd, sam levinson, hbo

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam