Gloednieuwe oorlogsserie op Netflix krijgt releasedatum

Nieuwe oorlogsserie op Netflix krijgt releasedatum

Echt lang hoeven we op deze nieuwe, veelbelovende serie niet meer te wachten...

Geoffrey Ketels, 26 december 2022 21:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van oorlogsseries hebben aan het begin van het nieuwe jaar meteen iets om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt wanneer de oorlogsserie Les Combattantes aan haar aanbod zal worden toegevoegd.
Les Combattantes neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het moment waarop de Eerste Wereldoorlog een groot deel van onze planeet in haar greep hield. We schrijven het jaar 1914 waarin het Duitse leger oprukt en de mannen genoodzaakt zijn om naar het front te trekken. In deze tijd blijven vier vrouwen achter en krijgen ze af te rekenen met de gevolgen van deze verschrikkelijke oorlog.

Parijse prostituee

De eerste vrouw luistert naar de naam Marguerite en is een prostituee afkomstig uit de Franse hoofdstad Parijs. Daarnaast is er nog Caroline (gespeeld door Sofia Essaïdi) welke aan het hoofd staat van de familiefabriek. De twee andere dames zijn Agnes (een moeder-overste) en Suzanne, een feministische verpleegster.

Deze Franse miniserie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 19 januari 2023.

Had je alvast graag een voorsmaakje gehad van deze miniserie? Dan moet je zeker even de hieronder terug te vinden trailer bekijken!


Lees meer over: Les Combattantes, serie, series, Netflix

Populair nieuws