Deze spionagethriller dendert de Netflix Top 10 binnen

Spionagethriller dendert Netflix top 10 binnen

De spionagethriller 'Treason' is pas uit sinds 2e kerstdag maar wordt nu al zeer goed gevonden door de kijkers.

Bas de Kramer, 28 december 2022 07:15

De nieuwe spionageserie Treason dendert de Netflix top 10 binnen. De serie is pas vanaf 2e kerstdag te streamen maar wordt gelijk zeer goed bekeken.

Charlie Cox

Charlie Cox speelt de hoofdrol in de serie als Adam Lawrence. Adam is getraind en opgeleid met slechts één doel, namelijk deel gaan uitmaken van MI6. Dat is hem in het verleden gelukt en hij weet zich door geslaagde missies binnen MI6 steeds verder omhoog te werken. Nadat zijn baas ternauwernood een aanslag overleeft, dient hij zelf het heft in handen te nemen.

Olga Kurylenko

In de eerste aflevering van de serie krijgt het leven van Adam gelijk nog een bijzondere twist. Kara, een Russische spion waar Adam een gecompliceerd verleden mee deelt, komt weer in zijn leven en doet de gemoederen hoog oplopen. Kara wordt gespeeld door Olga Kurylenko.

Gecompliceerde driehoek

Er ontstaat een gecompliceerde driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy. Dit zijn de drie mensen die alles in het werk stellen om elkaars geheimen te ontrafelen tegen de achtergrond van de Engelse hoofdstad Londen.Kijk de serie op Netflix.

Lees meer over: charlie cox, treason, olga kurylenko, netflix

Populair nieuws