Nieuw op Netflix: 'Kaleidoscope', Netflix' opvallendste series tot op heden?

Nieuw op Netflix: Het interactieve 'Kaleidoscope'

De volgorde waarin je de afleveringen bekijkt zou volgens Netflix niet uitmaken...

Geoffrey Ketels, 28 december 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De start van het nieuwe jaar zou ons meteen zomaar één van de meest unieke series van 2023 kunnen brengen op Netflix. We hebben het dan uiteraard over de interactieve reeks die luistert naar de naam Kaleidoscope.
In de serie Kaliedoscope maken we kennis met een absolute meesterdief en zijn team. Samen plannen ze een indrukwekkende roofoverval welke als het goed is zo'n slordige 7 miljard dollar zou moeten gaan opleveren. Zoals veelal het geval is liggen niet alleen verraad, maar ook hebzucht op de loer. Slaagt het team in hun plannen of lopen ze in de val?

Eric Garcia

De kans is zeer groot dat de maker evenals schrijver van de reeks, namelijk Eric Garcia je bekend in de oren zal klinken. Hij staat namelijk onder meer bekend als schrijver van het razend populaire Matchstick Men. Ook de cast van de reeks bestaat uit enkele leuke namen. Zo valt natuurlijk meteen de aanwezigheid op van Giancarlo Esposito (bekend van onder meer Breaking Bad).

Willekeurige volgorde

Het meest opvallende aan Kaliedoscope is ongetwijfeld het feit dat het volgens Netflix niet uit zal maken in welke volgorde je de reeks gaat kijken. Ongeacht de volgorde die je kiest, je zou volgens 's werelds grootste streamingdienst de verhaallijn perfect kunnen blijven volgen. Benieuwd hoe ze dat precies voor mekaar hebben gekregen in ieder geval!

Kaliedoscope is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 januari 2023.Lees meer over: Kaleidoscope, serie, series, Netflix

Populair nieuws