search
Regisseur haat de titel van zijn eigen film 'Knives Out 2' op Netflix
Films / Nieuws

Regisseur haat de titel van zijn eigen film 'Knives Out 2' op Netflix

Regisseur Rian Johnson is zeer ontevreden met de titel van zijn tweede film over detective Benoit Blanc.

De film Glass Onion: a Knives Out Mystery doet het erg goed op Netflix deze kerstvakantie. Het is het vervolg op de film Knives Out die momenteel ook goed bekeken wordt. In beide films speelt detective Benoit Blanc, gespeeld door Daniel Craig, de hoofdrol.

Benoit in de hoofdrol


Het tweede deel staat volledig op zichzelf en heeft een heel nieuw verhaal met een bijna geheel nieuwe cast. Echter, ook nu is het een moordmysterie met Benoit Blanc als middelpunt van de zoektocht.

Slechte titel


Maker van de film Rian Johnson heeft onthuld dat hij ontevreden is over de titel van de film. Om op een makkelijke manier duidelijk te maken wat "Glass Onion" is, hernoemde de marketingafdeling de film tot Glass Onion: A Knives Out Mystery. Deze naam is ook meegenomen in de trailers en posters om ervoor te zorgen dat mensen weten dat het een vervolg op Knives Out is.

Gewoon Glass Onion


Johnson haat de langere titel:""Ik heb hard geprobeerd om de films op zichzelf staand te maken. Eerlijk gezegd ben ik verbaasd dat we A Knives Out Mystery in de titel hebben. Snap je? Ik wil dat de film gewoon Glass Onion heet."

Nieuwe roman


Hij gaat verder met:"Ik snap het, en ik wil dat iedereen die de eerste film leuk vond, weet dat dit de volgende in de serie is, maar wat mij ook aanspreekt, is dat het elke keer een nieuwe roman van de plank is."

Cast


De film heeft een indrukwekkende cast. Naast Daniel Craig zijn er rollen voor Edward Norton, Janelle MonĂ¡e, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista spelen mee in de film.

Een derde deel is in de maak en we zijn benieuwd hoe die gaat heten.

Glass Onion: A Knives Out Mystery werd op 23 december uitgebracht en is tijdens de kerstdagen flink bekeken. Kijk de film hier op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen