search
Populaire actieserie 'Alice in Borderland' doet Netflix-record sneuvelen
Series / Nieuws

Populaire actieserie 'Alice in Borderland' doet Netflix-record sneuvelen

Ondertussen klinkt de lokroep naar een derde seizoen alweer bijzonder luid...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was natuurlijk al bekend dat er hard werd uitgekeken naar het verschijnen van het tweede seizoen van de actieserie Alice in Borderland. Toch zal ook Netflix de populariteit van dat tweede seizoen wellicht niet helemaal verwacht hadden.

Eerder werd natuurlijk al duidelijk dat de serie Alice in Borderland door de lancering van het tweede seizoen al snel de top 10 in wist te knallen. Op vandaag is echter bekend geworden dat er ook een heus record is gesneuveld.

Best bekeken Japanse serie


Inmiddels is bekend geworden dat het tweede seizoen van Alice in Borderland tijdens het lanceringsweekend zomaar even 61,2 miljoen uur werd bekeken. Daarmee is ze tot dusver de best bekeken Japanse serie op Netflix.

Eerste plaats wereldwijd


Bovenstaande is echter nog niet alles. Op moment van schrijven zou de serie ook wereldwijd op de eerste plaats staan in de lijst met best bekeken niet-Engelstalige serie van het moment.

Opvallend is dat niet alleen het tweede seizoen goed scoort. Ook het eerste seizoen lijkt opnieuw razend populair te zijn. Samen waren beide seizoenen in het voorbije weekend dan ook goed voor zomaar even meer dan 80 miljoen aan kijkuren. Behoorlijk indrukwekkend natuurlijk!

Alice in Borderland is te bekijken op streamingdienst Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen