Zal 'Knives Out 3' snel starten na 'Glass Onion'?

Filmnieuws - In de deal met Netflix staat vastgelegd dat er ook een derde deel aankomt, maar wanneer?

Mitchell van Vuren, 10-11-2022 07:15

Dit langverwachte vervolg staat eindelijk voor de deur: Glass Onion: A Knives Out Mystery. Daniel Craig keert in deze film van Rian Johnsons terug als de geliefde detective Benoit Blanc. Maar zullen daarna de opnames van het derde deel al snel aanvangen?
Op het privé-eiland van een miljardair vindt Blanc zijn nieuwste mysterie om op te lossen. Een overleden persoon zet een groep nieuwe verdachten in een slecht daglicht, en het is de taak van Blanc om uit te vinden wie onder hen de moordenaar is.

De film is op meerdere festivals uitvoerig geprezen, en met veel anticipatie wordt uitgekeken naar de bioscooprelease. Vanaf 23 november draait de film voor een korte tijd in de bioscoop, waarna VOD aan de beurt is.

Hoe staat het met het beloofde derde deel?
Het is de eerste van twee vervolgen, die deel uitmaken van een deal tussen Johnson, Craig en Netflix. In een gesprek met Total Film liet Johnson al weten razend enthousiast te zijn over de opnames voor het derde deel van Knives Out.

Hij vertelde: "Ik heb een tijdje gedacht dat ik misschien eerst iets anders zou moeten doen [...] Maar de eerlijke waarheid is dat ik zoveel plezier heb beleefd aan deze film, en de creatieve uitdaging om een derde film te bedenken die totaal anders is dan deze en de eerste - op dit moment is dat voor mij de meest interessante creatieve uitdaging. Dus misschien duik ik er gewoon in en zie ik wel waar we mee komen."

Deel 3 komt er hopelijk dus heel gauw aan, maar een exacte datum vaststellen is voor nu nog giswerk.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: glass onion a knives out mystery, daniel craig, rian johnson, netflix

Populair nieuws