'Top Gun: Maverick' verbreekt alle records op streamingdiensten

'Top Gun: Maverick' verbreekt alle records

Filmnieuws - Het vervolg op de klassieker uit de jaren 80 doet het op streamingdiensten fantastisch.

Glenn Walsh, 29 december 2022 07:53

Nadat de hitfilm Top Gun: Maverick het dit jaar in de bioscopen ontzettend goed heeft gedaan gaat het succes op de streamingdiensten onverminderd door. Het weet zelfs 60% beter te scoren dan de voorgaande best bekeken film.
In Nederland is de film te zien op streamingdienst SkyShowtime. In overige landen zoals de VS is de film op 22 december in première gegaan op streamingdienst Paramount+. Binnen een week na release op de streamingdienst wist deze voorganger Sonic the Hedgehog als best bekeken film in te halen met maar liefst 60%.

Maverick is back

Dat het succes van Top Gun: Maverick op Paramount+ niet alleen beperkt bleef tot de film was al snel duidelijk. Kijkers wist al snel het origineel Top Gun te vinden die plots 400% meer bekeken werd. Zelfs die andere films van Tom Cruise uit de Mission Impossible-reeks zagen een toename van 140% in gekeken tijd.

In Top Gun: Maverick keert Tom Cruise terug als straaljagerpiloot met codenaam Maverick. Na 30 jaar moet hij de ervaringen uit zijn jeugd weer herbeleven als hij de elitevliegers van Top Gun opleidt voor een cruciale missie waarbij alles op het spel staat.

Kijk nu Top Gun: Maverick op SkyShowtime.


Lees meer over: Top Gun, Top Gun Maverick, Tom Cruise, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws