search

Ons nieuws van donderdag 29 december 2022

Meghan Markle verrast Netflix-kijkers met opvallend nieuws
Series / Nieuws

Meghan Markle verrast Netflix-kijkers met opvallend nieuws

De voormalige actrice vindt dat 'Harry & Meghan' een award verdient...

Zelden was een docuserie zo controversieel als Harry & Meghan. Tegelijkertijd is de reeks ook gigantisch populair. Die populariteit heeft er nu voor gezorgd dat Meghan Markle heeft uitgepakt met toch best opvallend nieuws.

Naar aanleiding van de aanzienlijke populariteit waar de docuserie Harry & Meghan op kan rekenen zou de Hertogin van Sussex regisseur Liz Garbus hebben opgedragen om de serie in te dienen bij alle grote awardshows die er nog aan zitten te komen.

Awardwaardig


Markle zou ondertussen duidelijk hebben laten optekenen dat de docuserie Harry & Meghan zeer awardwaardig is. De productie zou volgens haar dan ook geen enkele kans mogen laten liggen om in de prijzen te vallen. Dit nieuws werd onder meer bevestigd door journalist Neil Sean. De bal ligt nu in het kamp van de regisseur van de docuserie.

Oscars


Of Markle denkt in de richting van één of meerdere specifieke awards is niet duidelijk. Wat wel zeker is, is dat een Oscar niet meer tot de mogelijkheden behoort. De shortlist daarvoor werd namelijk reeds bekend gemaakt. Op die lijst geen spoor van de docuserie. Ook een Golden Globe behoort niet tot de mogelijkheden. Dit omwille van het feit dat de categorie voor beste documentaire reeds geruime tijd geleden werd geschrapt.

Heb jij Harry & Meghan nog niet gezien? Dan kan je daar meteen verandering in brengen. De docuserie is namelijk te streamen op Netflix!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'The Rings of Power' maakt een vergelijkbare fout als 'The Hobbit'
Series / Nieuws

'The Rings of Power' maakt een vergelijkbare fout als 'The Hobbit'

De 'The Lord of the Rings'-franchise lijkt nog niet van haar vorige fouten geleerd te hebben.

The Hobit heeft niet kunnen tippen aan het succes van zijn voorganger The Lord of the Rings om verschillende redenen. Het lijkt erop dat The Rings of Power dezelfde fout heeft gemaakt.

Een van deze fouten is het introduceren van te veel nieuwe personages. Dit waren meestal personages die eigenlijk weinig toe te voegen hadden en zowel The Hobbit als The Rings of Power een beetje nietszeggend maken.

Makkelijk te voorkomen


Het lijkt erop dat als de makers iets beter hun huiswerk hadden gedaan de serie veel beter gewaardeerd zou kunnen worden. Zo hadden ze veel fouten kunnen voorkomen door de reacties op The Hobbit in beschouwing te nemen.

Door hiernaar te kijken hadden ze kunnen weten dat ze om het verhaal te laten slagen zelf het plot moeten schrijven maar wel de personages van Tolkien hier de hoofdrol in laten spel. Hun tijdlijncompressie leverde hen zelfs genoeg van Tolkiens personages op die in dezelfde periode afspelen om een volledig ontwikkelde cast te vormen.

Toch is het zo dat in de vier verhaallijnen die we volgen er maar twee uit Tolkien zijn personages bestaan. De andere twee zijn door de makers van The Rings of Power bedacht. Op deze manier zijn er veel personages waar echte fans vrij weinig om geven.

Wie nog een kritische kijk op de serie wil zien kan naar de video hieronder gaan:



The Rings of Power is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'The Witcher' lijkt gedoemd te mislukken zonder Henry Cavill
Series / Nieuws

'The Witcher' lijkt gedoemd te mislukken zonder Henry Cavill

Dat 'Blood Origin' geflopt is, betekent niet veel goeds voor 'The Witcher' zonder Henry Cavill...

De prequel The Witcher: Blood Origin lijkt één ding te hebben bewezen: de franchise is niet net zo goed zonder hoofdpersonage Geralt of Rivia, die op briljante wijze werd geportretteerd door Henry Cavill. Het is dus niet alleen het personage zelf maar ook de acteur die de drijvende kracht van de serie is, wat niet veel goeds betekent voor seizoen 4 van de serie waarin Cavill niet meer te zien zal zijn.

The Witcher: Blood Origin heeft ronduit rampzalige kijkcijfers van 10%, wat het slechtste percentage ooit is voor een grote Netflix original. De seriescore op Rotten Tomatoes is 33%, wat natuurlijk ook niet is om over naar huis te schrijven.

Schadebeperking nodig


Blood Origin zonder Geralt wordt gezien als een poging om het universum van The Witcher uit te breiden. De serie laat het elfenkoninkrijk zo'n 12 eeuwen vóór de gebeurtenissen in de originele serie zien. De enige persoon die de spin-off zou moeten linken aan de originele serie is Jaskier, gespeeld door Joey Batey, maar het lijkt erop dat dit niet genoeg was.

Na de flop van deze prequel zullen de showrunners in ieder geval aan schadebeperking moeten doen, want de teleurstellende resultaten van de spin-off kunnen gezien worden als een waarschuwing. In seizoen 4 van The Witcher zal Liam Hemsworth de rol van Cavill als Geralt overnemen. Aangezien Henry Cavill algemeen werd erkend als de perfecte Geralt, kan het zo zijn dat hij het is aan wie de serie zijn succes te danken heeft.

Of Liam Hemsworth in staat zal zijn om seizoen 4 zo populair te maken is dus nog maar de vraag, al lijkt deze prequel niet veel goeds te voorspellen. The Witcher is te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Paramount+ heeft een hit te pakken met 'Top Gun: Maverick'
Films / Nieuws

Paramount+ heeft een hit te pakken met 'Top Gun: Maverick'

'Top Gun: Maverick' verbreekt bij Paramount+ alle records en het mooie is dat je 'm nu ook bij SkyShowtime ziet.

Dat Top Gun: Maverick een groot succes is, hoef je ons niet te vertellen. De cijfers spreken namelijk voor zich.

Top Gun: Maverick is dit jaar namelijk niet alleen de film die het meeste geld in het laatje brengt in zowel Amerika als wereldwijd, maar de Tom Cruise-film verbrak wel meer records.

Records


Het is namelijk ook de meest gestreamde film aller tijden tijdens zijn premièreweekend op de Paramount+. Dat maakte het filmbedrijf deze week bekend.

Van donderdag 22 december tot en met zondag 25 december keken er zo veel mensen naar de film dat het oude record van Sonic the Hedgehog 2 met 60 procent werd verbroken.

Alsof dat nog niet genoeg was meldde het bedrijf dat de originele Top Gun film en alle Mission Impossible-films ook veel beter werden bekeken dan normaal.

Top Gun:Maverick


Brian Robbins, CEO van Paramount Pictures, zei daarover in een verklaring: "Het enorme succes van deze film in de bioscoop en nu op ons platform is het bewijs dat onze multi -platform releasestrategie werkt."

De film verbrak overigens niet alleen records, hij won ook prijzen. Zo kwam Top Gun:Maverick onlangs op de lijst van tien beste films van 2022 door de AFI. Ook scoorde de film enkele Golden Globe-nominaties.

Wil jij deze geweldig gave film nou ook kijken? In Nederland hebben we geen Paramount+, maar gelukkig is hij bij ons wel te zien via SkyShowtime.

Bekijk hieronder de trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ dropt trailer voor 'Star Wars: The Bad Batch' S2
Series / Trailer

Disney+ dropt trailer voor 'Star Wars: The Bad Batch' S2

Nog minder dan een week en dan kunnen we eindelijk het nieuwe seizoen volgen.

Nog geen week geleden kregen we al een officiële trailer van Star Wars: The Bad Batch te zien en nu komt Disney+ met nóg een trailer.

Het gaat om een teaser trailer over de nieuwe missie die de Bad Batch gaan uitvoeren in het tweede seizoen van de Star Wars-animatieserie.

Lang hoeven we overigens niet te wachten op de première van de nieuwe reekst. Op woensdag 4 januari trapt Disney+ af met meteen twee afleveringen.

Nieuw Seizoen


Het eerste seizoen eindigde met de gebeurtenissen op Kamino. Het tweede seizoen speelt zich maanden daarna af. We volgen de Bad Batch op hun reis door het rijk, nadat de Republiek is gevallen. Terwijl ze dat doen komen ze vriend en vijand tegen, nieuw en oud.

Natuurlijk voeren ze onderweg verschillende missies uit, waarvan we er al een aantal in de teaser trailer voorbij zien komen. Wat de missies precies inhouden, geven ze niet weg. Wat we wel zien is een hoop actie, vuur- en schietwerk.

Stemmen


In de serie worden de stemmen ingesproken door Dee Bradley Baker (American Dad!) als de stem van de Bad Batch en door Michelle Ang (Fear the Walking Dead: Flight 462) als de stem van Omega.

Nieuwsgierig naar de trailer van het tweede seizoen Star Wars: The Bad Batch? Je bekijkt 'm hieronder. Hier check je alvast het eerste seizoen bij Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix blikt terug op 2022 met prachtige 'Year in Rewind'
Series / Nieuws

Netflix blikt terug op 2022 met prachtige 'Year in Rewind'

Heel wat prachtige series en films komen voorbij in de throwback video...

Het jaareinde komt nu echt wel razendsnel dichterbij. Tijd voor velen om terug te blikken op een bijzonder jaar. Dat geldt ook voor streamingdienst Netflix. Zij heeft dan ook uitgepakt met een bijzondere 'Year in Rewind' video.

Elk jaar opnieuw verschijnen er op Netflix heel wat boeiende series en leuke films om te streamen. Ook dit jaar was terug een prima jaar met enkele absolute toppers. Eerder bracht Netflix reeds een top 10 naar buiten van de populairste series van het voorbije jaar. Die top 10 ziet er als volgt uit:

1. Stranger Things 4
2. Wednesday: Seizoen 1
3. Dahmer
4. Bridgerton: Seizoen 2
5. Inventing Anna
6. Ozark: Seizoen 4
7. The Watcher: Seizoen 1
8. The Sandman: Seizoen 1
9. The Umbrella Academy: Seizoen 3
10. Virgin River: Seizoen 4


Nu vond de streamingdienst ook dat de tijd rijp was om een heuse 'Year in Rewind' video te lanceren. Daar komen heel wat series uit de hierboven aangehaalde top 10 in aan bod. Dat geldt echter ook voor menig aantal prima films die doorheen het jaar op 's werelds grootste streamingdienst zijn verschenen.

Geweldige terugblik


Voor heel wat mensen zal deze video ongetwijfeld een leuke terugblik bieden op alles wat ze dit jaar op Netflix hebben bekeken. Zo kan het jaar in schoonheid worden afgesloten en kan er alweer volop worden uitgekeken naar al het moois dat in 2023 op 's werelds grootste streamingdienst zal verschijnen. Wij zijn alvast razend benieuwd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De sensuele Braziliaanse serie 'Olhar Indiscreto'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De sensuele Braziliaanse serie 'Olhar Indiscreto'

De gloednieuwe reeks is vanaf 1 januari 2023 te streamen bij Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe jaar brengt ons weer ongetwijfeld enkele sterke internationale series op streamingdienst Netflix. Eén van deze series genaamd Olhar Indiscreto is al op de eerste dag van het nieuwe jaar te streamen!

Zoals de naam reeds laat vermoeden is Olhar Indiscreto een Braziliaanse reeks. In deze serie maken we kennis met de talentvolle, maar bovendien ook behoorlijk voyeuristische hacker Miranda (gespeeld door Débora Nascimento). Zij bevindt zich op een zeker ogenblik in een gevaarlijke situatie wanneer haar buurvrouw Cleo een weekendje weggaat.

Aantrekkelijke cast


De trailer die reeds de wereld in werd gestuurd van Olhar Indiscreto maakt meteen duidelijk dat deze serie heel wat moois voor de kijkers in petto heeft. Zo is er in ieder geval sprake van een aantrekkelijke cast. Voor deze cast geldt dat ze bestaat uit namen als Débora Nascimento, Emanuelle Araújo Nikolas Antunes en í‚ngelo Rodrigues.

Veelbelovend


Voor heel wat Braziliaanse series welke reeds op Netflix zijn verschenen geldt dat ze het absoluut niet zo slecht doen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan eerder gelanceerde series zoals met name Coisa Mais Linda en wat natuurlijk ook te denken van Sintonia?

We zijn nu alvast benieuwd of Olhar Indiscreto zal kunnen rekenen op dezelfde populariteit als bovenstaande series. De reeks is in ieder geval te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 1 januari 2023.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De verrassende keuze aan het einde van 'Emily in Paris' uitgelegd
Series / Nieuws

De verrassende keuze aan het einde van 'Emily in Paris' uitgelegd

Niet iedereen snapt Alfies reden om het uit te maken met Emily in de allerlaatste aflevering van het derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Al vanaf het begin zijn er veel verdeelde meningen over Emily in Paris. Sommige mensen vinden dat de stereotypering te ver gaat, terwijl andere mensen ervan kunnen genieten dat de serie zo over-the-top is.

Iedereen is het echter eens over één ding: Emily in Paris zit vol met drama. Dit is niet minder geworden in de drie seizoenen die de serie nu heeft.

Emily heeft namelijk de laatste seizoenen heel wat liefdesdrama gehad en ook op het einde van seizoen 3 is er iets aan de hand. Alfie maakte het namelijk uit met Emily. Het leek alsof hun relatie alleen maar beter kon worden, dus veel fans waren verrast dat hij het uitmaakte.

Alfies reden


Toch had Alfie een reden om het uit te maken met Emily. Camille onthulde namelijk tijdens haar bruiloft de waarheid over het "Gabriel-pact". Toen Alfie hoorde dat Emily een verleden had met Gabriel, was hij van streek.

Alfie besloot al heel snel om het uit te maken met Emily, omdat ze hem nooit de hele waarheid heeft verteld.

Bekijk hieronder de hartverscheurende scène, en alle seizoenen van Emily in Paris op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Jonge acteur smeekte makers 'Strangers Things' om zijn personage aan te passen
Series / Nieuws

Jonge acteur smeekte makers 'Strangers Things' om zijn personage aan te passen

Deze acteur is niet al te blij met zijn personage en smeekt om verandering.

Stranger Things-ster Noah Schnapp heeft meerdere keren geprobeerd om de makers van de serie ervan te overtuigen om zijn personage aan te passen. Helaas heeft dit tot nu toe weinig succes gehad.

Noah Schnapp vertolkt nu al een paar jaar de rol van Will in de Netflix serie Stranger Things. Zijn personage heeft door de jaren heen veel veranderingen doorstaan.

Zo begon hij als een verlegen jongetje en groeide hij uit tot een tiener die het moeilijk heeft met zijn seksualiteit. Zijn unieke verhaal maakt hem een geliefd personage.

Een nieuwe look


Waar echter niet veel verandering in heeft gezeten is het uiterlijk van Will. En dan hebben we het vooral over het uh... niet zo heel charmante 'bloempot'-kapsel.

Schnapp heeft dan ook vaak gesmeekt voor een make-over bij het productieteam maar helaas zonder veel succes. Daar is de acteur dus echt niet blij mee, hij noemt het een enorme marteling.

Met begrip voor de makers was het kapsel ontzettend populair in de jaren 70. Aan het begin van de jaren 80 was het echter al ver uit de mode. Het lijkt alsof ze het kapsel aanhouden om Schnapp een beetje te plagen.

Wie weet krijgt de acteur in het volgende seizoen eindelijk zijn zin. Tot die tijd kun je hier het gehele interview met betrekking tot zijn kapsel bekijken.



Stranger Things is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' komt mogelijk eerder op Netflix dan je denkt
Series / Nieuws

'The Walking Dead' komt mogelijk eerder op Netflix dan je denkt

The Walking Dead seizoen 11 komt in het nieuwe jaar naar Netflix, maar dit is al eerder dan je waarschijnlijk denkt.

Het allerlaatste seizoen van The Walking Dead komt langzaam ten einde. De eerste twee delen van seizoen 11 zijn al uitgekomen en fans zijn nu ongeduldig aan het wachten totdat het derde en laatste deel op Netflix te zien is.

UPDATE: een disclaimer, het lijkt erop dat dit gaat over het aanbod op Netflix in de Verenigde Staten.

Het allerlaatste seizoen van The Walking Dead zal straks namelijk niet alleen op Disney+ te zien zijn, maar ook op Netflix.

De post-apocalyptische zombieserie heeft maar liefst 11 seizoenen en is nog steeds mega populair. Het einde van deze serie is dan ook zeker niet het einde van de franchise.

De verschijningsdatum op Netflix


Netflix vermelde heel duidelijk de officiële streamingpremièredatum van het 11e seizoen van The Walking Dead. Deze datum is al heel snel in het nieuwe jaar, dus heel lang hoeven fans niet meer te wachten.

Fans van The Walking Dead kunnen vrijdag 6 januari in hun agenda's zetten, want dan is het zover. Op die datum komt The Walking Dead seizoen 11 eindelijk op Netflix.

Bekijk voor nu The Walking Dead op Disney+, en hieronder zie je de trailer van het laatste seizoen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze openingsscène voor 'House of the Dragon' is beter dan de originele
Series / Nieuws

Deze openingsscène voor 'House of the Dragon' is beter dan de originele

Een fan heeft een nieuwe openingsscène gemaakt en deze is eigenlijk veel beter dan de originele.

House of the Dragon is de langverwachte prequel serie van de hitserie Game of Thrones. Fans zijn in korte tijd helemaal fan geworden van de prequel serie en hebben zelfs de openingsscène aangepast.

Er waren best veel fans die kritiek hadden op de openingsscène van House of the Dragon. Deze was er namelijk niet eens in de eerste aflevering.

In de tweede aflevering was deze er wel, maar de kritiek bleef. De openingsscène gebruikte namelijk het Game of Thrones-themalied. Fans waren teleurgesteld dat er niet iets nieuws was bedacht voor de serie.

Een nieuwe openingsscène


Een fan van The House of the Dragon heeft de openingsscène aangepast en op Twitter gezet. @asoiafsource is heel creatief bezig geweest met beelden en geluid en heeft een hele nieuwe openingsscène gemaakt. Deze scène is helemaal in de stijl van Succession, gecomponeerd door Nicholas Britell.

Bekijk de video hieronder. House of the Dragon is te streamen op HBO MAX.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt film over Marvel-legende Stan Lee na zijn 100e verjaardag
Films / Nieuws

Disney+ maakt film over Marvel-legende Stan Lee na zijn 100e verjaardag

De geestelijke vader van Marvel wordt gehonoreerd met een eigen film.

In vele Marvel-films kreeg de oude baas een cameo: Stan Lee. Als bedenker van figuren als Spider-Man en Iron Man is de stripauteur een cultureel icoon geworden waar je u tegen kan zeggen. Voor zijn honderdste verjaardag komt Marvel met een speciale documentaire over het leven van de inmiddels overleden striptekenaar.

Geboren in 1922 groeide Stanley Lieber op in New York en maakte hij cartoons gedurende de Tweede Wereldoorlog. In de jaren vijftig veranderde het bedrijf Atlas Comics, waar hij al aan het werk was als striptekenaar, naar Marvel Comics. Een fenomeen was geboren.

De concurrentie met DC Comics spant nog uit deze vroege periode en is in het heden nog goed te voelen tussen Disney en Warner Bros. Discovery. Het lange verhaal erover zal dus te zien zijn in de documentaire over het leven van Stan Lee.

Op 12 november 2018 overleed de goede man aan een longontsteking. Hij werd 95 jaar. Dit zou echter niet zijn laatste cameo worden: in Avengers: Endgame uit 2019 was hij nog te zien als hippie.

De honderdste verjaardag van Stan Lee


Eerder dit jaar werd de verjaardag van Lee al gevierd bij Genius Brands International, die een nieuwe online winkel opende met exclusieve merchandise van de striptekenaar. Dit bedrijf is namelijk de eigenaar van al het intellectuele eigendom van Stan Lee (denk aan stem, naam, handtekening etc.) en is dus ook co-producent van de documentaire.

Helaas is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. Bekijk de aankondigingsvideo hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze manier is Joel anders in 'The Last of Us' op HBO vergeleken met de game
Series / Nieuws

Op deze manier is Joel anders in 'The Last of Us' op HBO vergeleken met de game

Wanneer The Last of Us over een paar weken op HBO Max verschijnt, gaan we een iets andere versie van Joel zien.

Dat Joel in de aankomende HBO Max-serie The Last of Us net iets anders getoond zal worden dan hoe we hem kennen uit de twee videogames, hoeft niet als een verrassing te komen.

Maar toch blijven fans veel over dat onderwerp speculeren. In hoeverre herkennen we de Joel terug uit de game, en zijn de gemaakte verandering goed of juist slecht? Een van de makers van de serie sprak onlangs over enkele aanpassingen die zijn gemaakt.

Joel in The Last of Us


Neil Druckmann, het brein achter de videogame The Last of Us, heeft nu samen met Craig Mazin (Chernobyl) The Last of Us geproduceerd. Zijn geliefde hoofdpersonage, nu uitgebeeld door The Mandalorian en Game of Thrones-ster Pedro Pascal, is iets veranderd.

Dat heeft Druckmann onlangs uitgelegd in een interview:

"We hadden een gesprek over de tol die Joels leven fysiek van hem zou hebben geëist. Hij is dus aan één kant slechthorend vanwege een schot. Zijn knieën doen pijn telkens als hij opstaat. Ik denk dat er het geval is waarop Tom Cruise alles kan. Maar ik hou ervan als mijn mensen van middelbare leeftijd ook echt van middelbare leeftijd zijn."

The Last of Us gaat 15 januari van start op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Top Gun: Maverick' verbreekt alle records op streamingdiensten
Films / Nieuws

'Top Gun: Maverick' verbreekt alle records op streamingdiensten

Het vervolg op de klassieker uit de jaren 80 doet het op streamingdiensten fantastisch.

Nadat de hitfilm Top Gun: Maverick het dit jaar in de bioscopen ontzettend goed heeft gedaan gaat het succes op de streamingdiensten onverminderd door. Het weet zelfs 60% beter te scoren dan de voorgaande best bekeken film.

In Nederland is de film te zien op streamingdienst SkyShowtime. In overige landen zoals de VS is de film op 22 december in première gegaan op streamingdienst Paramount+. Binnen een week na release op de streamingdienst wist deze voorganger Sonic the Hedgehog als best bekeken film in te halen met maar liefst 60%.

Maverick is back


Dat het succes van Top Gun: Maverick op Paramount+ niet alleen beperkt bleef tot de film was al snel duidelijk. Kijkers wist al snel het origineel Top Gun te vinden die plots 400% meer bekeken werd. Zelfs die andere films van Tom Cruise uit de Mission Impossible-reeks zagen een toename van 140% in gekeken tijd.

In Top Gun: Maverick keert Tom Cruise terug als straaljagerpiloot met codenaam Maverick. Na 30 jaar moet hij de ervaringen uit zijn jeugd weer herbeleven als hij de elitevliegers van Top Gun opleidt voor een cruciale missie waarbij alles op het spel staat.

Kijk nu Top Gun: Maverick op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 hartverwarmende Netflix-series laten je in de winter helemaal wegsmelten
Series / Netflix Kijktip

Deze 4 hartverwarmende Netflix-series laten je in de winter helemaal wegsmelten

Zet die verwarming maar uit en draai het volume snel omhoog!

Zwijmel weg bij deze romantische series, die je direct aan kan zetten bij Netflix! De redactie van SerieTotaal koos er 4 voor je uit, die je vast en zeker wilt zien.

Plan Coeur


Netflix | 3 seizoenen

De Parijse vrijgezelle Elsa kan haar ex maar niet vergeten. Haar beste vriendin huurt stiekem een escort in om haar verder te helpen, maar dat plan werkt iets te goed…



First Kill


Netflix | 8 afleveringen

Bloed moet vloeien wanneer een vampiersfamilie bonje krijgt met een vampierenjagersfamilie. Maar niemand had zien aankomen dat de vampier Juliette naast het bloed van de geestenjager Calliope ook haar hart zou willen…

Lees de recensie van SerieTotaal.



From Scratch


Netflix | 8 afleveringen

De romantische serie is gebaseerd op het waargebeurde en hartverscheurende verhaal van Tembi Locke, die gedurende haar strijd tegen kanker weer leert genieten van het leven door haar reis door Italië en haar romance met Saro Gullo.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Hometown Cha-Cha-Cha


Netflix | 8 afleveringen

Tandarts Yoon Hye-Jin verhuist ze naar het kustplaatsje Gongjin, waar ze de werkloze man Chief Hong ontmoet. Ze is betoverd door zijn knappe verschijning en goede verstand, en kan hem niet weigeren wanneer hij haar te hulp komt in tijden van nood.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' hint naar de USS Titan-A!
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' hint naar de USS Titan-A!

Showrunner Terry Matalas vertelt over het ontwerp van de USS Titan-A.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Trek: Picard-showrunner heeft op zijn Instagram een clip geplaatst. De clip, hieronder te zien, laat de nieuwste muziek horen door componist Stephen Barton. Er valt echter ook één en ander te bekijken.

Matalas sprak met TrekMovie over het allernieuwste ruimteschip in Picard.

Verschillende klasses


De Star Trek- franchise buigt op een lange traditie wat betreft de ontworpen schepen. Matalas licht toe: "In de observatieruimte ziet de kijker verschillende klasses voorbijkomen". Het betreft modellen van schepen uit de gehele franchise, waaronder de Luna-klasse en de Constitution-klasse.

Het allernieuwste model


Het model is het type schip binnen een bepaalde klasse. Het Titan-model is dan ook in verschillende klasses ontworpen. Zo was daar de Titan zoals te zien in de animatieserie Star Trek: Lower Decks, uit de Luna-klasse.

"De Luna klasse werd min of meer afgeschaft nadat Riker's schip zwaar beschadigd was. Bepaalde systemen uit deze klasse zijn toen verbeterd en samengevoegd. Hieruit is het nieuwste schip ontstaan: de USS Titan-A," aldus Matalas.

De USS Titan-A kun je bekijken in seizoen 3 van Star Trek: Picard, vanaf 23 februari 2023 op Prime Video

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trapt 'The Rings of Power' in dezelfde val als 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Trapt 'The Rings of Power' in dezelfde val als 'Game of Thrones'?

De belofte van meer actie en meer epische gevechten heeft ook een negatieve kant.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Rings of Power is momenteel zijn tweede seizoen aan het filmen. Amazon-topman Vernon Sanders heeft al aangegeven dat er meer spektakel te zien zal zijn in de verfilming van Tolkien's saga. Is dit echter wel zo'n goed idee?

Met epische scènes in deze bejubelde fantasy-serie is niks mis. Waar hebben we dit echter eerder gehoord?

Cliffhanger eerste seizoen


Qua verhaallijn is het volkomen logisch dat er grootse gevechtsscènes te zien zullen zijn. Galadriel (Morfydd Clark) is er dan uiteindelijk achter gekomen dat Halbrand (Charlie Vickers) en Sauron één en dezelfde persoon zijn. Om Halbrand/Sauron te stoppen is echt wel meer nodig dan 'niet doen!' roepen.

Teleurstellende Game of Thrones


Het gevaar bestaat echter dat je eindigt met gevechten en strijd omwille van het spektakel zelf. Seizoen 8 van Game of Thrones is een bekend voorbeeld. De makers zijn alom bekritiseerd en kijkers beschouwen het slot van de serie dan ook als een enorme teleurstelling.

Gebrek aan logica en diepgang


Het slotseizoen van Game of Thrones voelde voor velen als afgeraffeld. Er werden grote sprongen gemaakt in het verhaal. Niettegenstaande de visuele overvloed, misten velen diepgang en sommige gevallen zelfs logica in de plot.

Vijf seizoenen


Vanaf het begin zijn er vijf seizoenen gepland voor The Rings of Power, met het idee om Midden-Aarde zowel mythisch als sensationeel neer te zetten.

The Rings of Power valt te streamen op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.