search
Op deze manier is Joel anders in 'The Last of Us' op HBO vergeleken met de game
Series / Nieuws

Op deze manier is Joel anders in 'The Last of Us' op HBO vergeleken met de game

Wanneer The Last of Us over een paar weken op HBO Max verschijnt, gaan we een iets andere versie van Joel zien.

Dat Joel in de aankomende HBO Max-serie The Last of Us net iets anders getoond zal worden dan hoe we hem kennen uit de twee videogames, hoeft niet als een verrassing te komen.

Maar toch blijven fans veel over dat onderwerp speculeren. In hoeverre herkennen we de Joel terug uit de game, en zijn de gemaakte verandering goed of juist slecht? Een van de makers van de serie sprak onlangs over enkele aanpassingen die zijn gemaakt.

Joel in The Last of Us


Neil Druckmann, het brein achter de videogame The Last of Us, heeft nu samen met Craig Mazin (Chernobyl) The Last of Us geproduceerd. Zijn geliefde hoofdpersonage, nu uitgebeeld door The Mandalorian en Game of Thrones-ster Pedro Pascal, is iets veranderd.

Dat heeft Druckmann onlangs uitgelegd in een interview:

"We hadden een gesprek over de tol die Joels leven fysiek van hem zou hebben geëist. Hij is dus aan één kant slechthorend vanwege een schot. Zijn knieën doen pijn telkens als hij opstaat. Ik denk dat er het geval is waarop Tom Cruise alles kan. Maar ik hou ervan als mijn mensen van middelbare leeftijd ook echt van middelbare leeftijd zijn."

The Last of Us gaat 15 januari van start op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen