search
Schrijver 'Batman' tweet onmiddellijk 'NEE' richting Elon Musk die zichzelf met Bruce Wayne vergelijkt
Films / Nieuws

Schrijver 'Batman' tweet onmiddellijk 'NEE' richting Elon Musk die zichzelf met Bruce Wayne vergelijkt

Matsson Tomlin reageert op tweet van Elon Musk over gelijkenis met Batman

Sinds zijn Twitter-overname is Elon Musk nog nadrukkelijker in het nieuws dan hij daarvoor al was. Elon Musk beschouwd zichzelf als een bijzondere burger die vecht tegen de overheid en het establishment. Musk vergelijk zichzelf recentelijk al eens met Dr. Manhattan, hoofdpersoon van Watchmen. Dit keer vergeleek hij zichzelf op Twitter met Batman.

Some Nights


In één van zijn laatste tweets plaatste hij een afbeelding van Batman die naar Gotham City staarde met het volgende kleine bijschrift: "Some nights" waarmee hij zichzelf vergelijkt met Bruce Wayne.

NOPE


'Batman 2'-schrijver Mattson Tomlin reageerde onmiddellijk op deze tweet. Hij tweette "'NOPE" met een lachend gezicht emoji ernaast. Veel meer Twitter-gebruikers waren het met Tomlin eens, ze vinden dat Musk zichzelf hiermee te veel eer geeft en dat hij onderdeel uitmaakt van het establishment.Twitter Saga


Om alles wat er op Twitter gebeurt beschikbaar te houden voor het publiek, is Elon Musk begonnen met de Twitter Saga. Daarin wordt beschreven hoe de voormalige directie van Twitter contact had met de overheid over de positie van Twitter tijdens de vorige verkiezingen. Het brengen van dit nieuws in de openbaarheid doet Elon Musk kennelijk geloven dat hij te vergelijken is met Bruce Wayne. Hierover kan men van mening verschillen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen