Dit zijn de 6 meest opvallende Netflix-series in januari

Deze series gaan waarschijnlijk wel enige indruk maken op Netflix.

Bram de Groot, 31-12-2022 15:24

Netflix zet in januari weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de zes grootste / meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Kaleidoscope (seizoen 1)


Verschijnt op: 1 januari
Genre: Actie / Misdaad
Kijk op Netflix

Synopsis
Een meesterdief en zijn team ondernemen een epische en complexe roofoverval die 7 miljard dollar moet opleveren, maar verraad, hebzucht en andere gevaren ondermijnen hun plannen.


Copenhagen Cowboy (miniserie)


Verschijnt op: 5 januari
Genre: misdaad
Kijk op Netflix

Synopsis
De heldin waar we allemaal op hebben gewacht - Miu laat zien hoe de onderwereld van Kopenhagen gerund moet worden.


Vikings: Valhalla (seizoen 2)


Verschijnt op: 12 januari
Genre: Actie
Kijk op Netflix

Synopsis
Vikings: Valhalla beschrijft de heroïsche avonturen van een aantal van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd - de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de ambitieuze Scandinavische prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Onze heldhaftige Vikingen, opgejaagd en op de vlucht, worden gedwongen hun ambities en moed op de proef te stellen in werelden voorbij de fjorden van Scandinavië.


Sky Rojo (seizoen 3)


Verschijnt op: 13 januari
Genre: Drama
Kijk op Netflix

Synopsis
Door fatale gebeurtenissen in een bordeel slaan drie vrouwen die worden gekweld door hun verleden, op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers.


That '90s Show (seizoen 1)


Verschijnt op: 19 januari
Genre: Komedie
Kijk op Netflix

Synopsis
Het is 1995 en Leia Forman is wanhopig op zoek naar wat avontuur in haar leven of tenminste een beste vriend die niet haar vader is. Als ze in Point Place aankomt om haar grootouders, Red en Kitty, te bezoeken, vindt Leia wat ze zoekt vlak naast de deur wanneer ze de dynamische en rebelse Gwen ontmoet. Met de hulp van Gwens vrienden, waaronder haar beminnelijke broer Nate, zijn slimme, scherpzinnige vriendin Nikki, de sarcastische en pientere Ozzie, en de charmante Jay, realiseert Leia zich dat hier net zo'n avontuur kan gebeuren als bij haar ouders al die jaren geleden. Ze is vastberaden om zichzelf opnieuw uit te vinden en overtuigt haar ouders om haar voor de zomer te laten blijven. Ook is Kitty, met een kelder vol tieners, blij dat het Formans-huis nu een thuis is voor een nieuwe generatie en Red is, nou ja...Red.


Fauda (seizoen 4)


Verschijnt op: 20 januari
Genre: Misdaad/Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis
Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.


Lees meer over: Fauda, That 90s Show, Vikings Valhalla, Copenhagen Cowboy, Kaleidoscope

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in