Poster onthult titel voor grootse prequelserie van 'Grease'

Poster onthult titel prequelserie van 'Grease'

We keren dit jaar terug naar Rydell High, met de nieuwe 'Grease'-prequel op Paramount+.

Nina Beerendonk, 2 januari 2023 13:42

De Pink Ladies uit Grease komen in 2023 naar Paramount+. Deze week deelde de streamingdienst een teaser voor de aankomende prequelserie, genaamd Grease: Rise of the Pink Ladies.
De geanimeerde teaser toont op vrolijke muziek de creatie van de iconische roze jassen die de Pink Ladies dragen, met daarbij de boodschap dat er een nieuwe serie aankomt. Kijkers worden uitgenodigd om "getuige te zijn van de herrijzing". Een officiële releasedatum voor de serie wordt nog niet aangekondigd in de teaser.

Morele paniek op Rydell High

Rise of the Pink Ladies is een musical-serie die zich vier jaar voor de originele Grease in 1954 afspeelt. Voordat rock-'n-roll regeerde en voordat de T-Birds de coolste van de school waren, durven vier outcasts het aan om plezier te hebben op hun eigen voorwaarden, wat een morele paniek veroorzaakt die Rydell High voor altijd zal veranderen.

De serie werd in 2021 aangekondigd en het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen. Paramount-baas Nicole Clemens zegt het volgende over de prequel: "We zijn verheugd om onze nieuwe originele serie te onthullen die een ongelooflijke cast van jonge sterren in wording en geweldige muzikale nummers waar je verliefd op zult worden zal introduceren".

"De makers zijn erin geslaagd om op briljante wijze het gevoel van de iconische geliefde klassieke film vast te leggen, die zich net als Rise of the Pink Ladies afspeelt in het verleden, maar relevant is voor het heden".

Grease: Rise of the Pink Ladies zal ergens begin 2023 op Paramount+ verschijnen, de precieze datum is nog niet bekend. Hieronder kun je de teaser bekijken.
Lees meer over: Grease, Rise of the Pink Ladies, Paramount

Populair nieuws