search
'The Flash': Krijgen de fans eindelijk hun zin in het laatste seizoen?

'The Flash': Krijgen de fans eindelijk hun zin in het laatste seizoen?

Al vanaf het begin van de serie hebben fans een theorie rondom een bekende schurk uit 'The Flash', die nu wel eens waarheid zou kunnen worden.

Nina Beerendonk
Het laatste seizoen van The Flash zit er snel aan te komen. De serie is al 9 jaar bezig, maar in al deze jaren is er één belangrijk personage nog niet voorbij gekomen. Fans hebben nu hoop dat de schurk Cobalt Blue in seizoen 9 eindelijk zijn entree zal maken.

Toen The Flash voor het eerst van start ging vermoedden fans meteen dat Eddie (gespeeld door Rick Cosnett) een variant op Malcolm Thawne/Cobalt Blue zou kunnen zijn. Cobalt Blue is de tweelingbroer van Barry Allen, die bij de geboorte van Nora Allen werd weggenomen en in plaats daarvan aan Charlene Thawne werd gegeven.

Comic-nerds weten het antwoord al


In de serie is Cobalt Blue nog niet voorgekomen en Eddie sterft al seizoen 1. Maar seizoen 8 eindigde met een kort shot van een lab in 2049 waar een mysterieus blauw kristal oplicht. Dat klinkt natuurlijk wel heel erg als Cobalt Blue, wat erop hint dat de populaire fan theorie waarheid zou kunnen gaan worden. In een interview lijkt schrijver Eric Wallace dit te bevestigen:

"Ik kan je dit vertellen. Ik denk dat je een van de grote slechteriken voor volgend jaar al hebt gezien, toch? We hebben het je daar aan het einde laten zien, ik laat het je uitzoeken. Als je een echte comic nerd bent, weet je het waarschijnlijk al".

Dus als dat blauwe kristal een knipoog naar Cobalt Blue is, is de enige vraag nog hoe Eddie er een rol in speelt. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar de meest waarschijnlijke heeft iets te maken met manipulaties van de tijdlijn. Hiermee kan Eddies dood ongedaan gemaakt worden of zijn origine veranderd worden.

Seizoen 9 van The Flash zal ergens begin dit jaar op Netflix verschijnen.

Aanbevolen artikelen