search
Videogames waarvan een serie wordt gemaakt: er zijn er weer 5 in aantocht
Series / Nieuws

Videogames waarvan een serie wordt gemaakt: er zijn er weer 5 in aantocht

Hierbij een overzicht van series die momenteel in ontwikkeling zijn en die zijn gebaseerd op een videogame.

Er zijn momenteel al de nodige series die zijn gebaseerd op populaire videogames. Zo is Last of Us aanstaande, maar er zijn ook nog de nodige andere videogames waarvan een serie in ontwikkeling is. Hierbij een overzicht.

Gears of War


Netflix heeft onlangs aangekondigd dat ze werken aan zowel een film als een serie voor deze populaire game. Acteur Dave Bautista schijnt tot grote vreugde van de fans te hebben aangeboden om Marcus Fenix te spelen, maar we zullen moeten afwachten of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Het lijkt er ook hier op dat de film en de serie los van elkaar komen te staan, maar helemaal duidelijk is dat op dit moment niet.

Fallout


Ook de populaire videogame Fallout zal zijn eigen serie krijgen en wel op Prime Video. Volgens Prime Video zullen Ella Purnell en Walton Goggins de hoofdrol spelen. Het schijnt een heel nieuw verhaal te zijn wat feitelijk los staat van de videogame maar zich afspeelt in het voor gamers bekende en legendarische Bethesda-universum.

Assassin's Creed


Netflix is bezig met een serie van Assassin's Creed. Deze serie zal volkomen los komen te staan van de film met Michael Fassbender.

Tomb Raider


Netflix is bezig met een animatieserie. Ze hopen dat deze vorm de franchise de frisse wending zal geven die het nodig heeft.

Mass Effect


Dat er een serie komt van [i]Mass Effect is nog niet officieel bevestigd, in tegenstelling tot de 4 eerder genoemde series in dit artikel. Wel schijnt Prime Videos hier hard over na te denken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen