search
Komt de nieuwe James Bond uit 'Emily in Paris'?
Series / Nieuws

Komt de nieuwe James Bond uit 'Emily in Paris'?

Volgens geruchten zou Alfie uit 'Emily in Paris' in de race zijn voor de rol van James Bond.

Daniel Craig heeft nog altijd niet 100% uitgesloten dat hij nog als James Bond zal verschijnen. De lijst met acteurs die hem potentieel kunnen opvolgen, wordt langer en langer. Verschillende bronnen melden nu dat Lucien Laviscount in de race is voor de rol van 007.

Nieuwe kanshebber


EInd vorig jaar leek de race beslecht en waren er veel geruchten dat Aaron Taylor-Johnson de rol zou pakken, maar dit is nooit bevestigd. Lucien Laviscount speelt Alfie in Emily in Paris en heeft de nodige kenmerken die de nieuwe James Bond zou moeten hebben. Hij is Brits en heeft het juiste accent en is met zijn 30 jaar prima op leeftijd.

Perfecte leeftijd


Barbara Broccoli, de producent van de Bond-films, liet al weten dat er gezocht wordt naar een acteur die de rol van James Bond speelt voor zo'n 15 jaar zal kunnen spelen. Lucien Laviscount is op dit moment 30 jaar oud en kan dus nog enkele jaren verder als Bond.

DailyMail


In de niet altijd betrouwbare DailyMail stond recentelijk: "Lucien vinkt alle hokjes af. Hij is een supergetalenteerde acteur, is enorm knap en kreeg in de afgelopen 18 maanden heel wat nieuwe fans door z'n rol in Emily in Parijs. De makers van de Bond-films zeggen al dat ze hem kunnen zien in het 007-maatpak en dat hij perfect zou passen in de rol.

Kijk Emily in Paris op Netflix





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen