search
'Yellowstone' leidt tot grote woede onder ongeduldige kijkers
Series / Nieuws

'Yellowstone' leidt tot grote woede onder ongeduldige kijkers

Vele trouwe fans hebben zich razend uitgesproken over dit besluit van de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Yellowstone heeft onbedoeld gezorgd voor online stampij door de keuze om het vijfde seizoen op te delen in twee delen. Het eerste deel is zojuist uitgezonden, maar op het tweede deel moeten de fans nog enkele maanden wachten: deze rits aan afleveringen zal namelijk pas in de zomer van 2023 uitkomen.

In de hitserie volgt de kijker het turbulente bestaan van de familie Dutton. Op zondag werd in de Verenigde Staten de meest recente aflevering uitgezonden, "No Knife and No Coin". In de aflevering gaat het er hard aan toe, aangezien zoon Jamie Dutton de stap neemt om zijn vader John Dutton, tevens gouverneur van Californië, aan te klagen.

Door dit feit waren vele kijkers al in rep en roer, en het slechte nieuws van Paramount maakte dit enkel erger. Tegelijkertijd met het uitbrengen van de aflevering lieten ze namelijk weten dat het tweede deel van seizoen 5 pas zal uitkomen in de zomer van 2023.



Boze reacties van fans over het besluit


Vele fans lieten hun onvrede horen op sociale media over het besluit van Paramount Network én over de bizarre gebeurtenissen uit de laatste aflevering.




In Nederland kan men sinds de komst van SkyShowTime ook genieten van de westernserie. Bekijk Yellowstone nu bij SkyShowTime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen