search
Vanaf deze dag staat 'Black Panther: Wakanda Forever' op Disney+
Films / Nieuws

Vanaf deze dag staat 'Black Panther: Wakanda Forever' op Disney+

De superheldenfilm komt al heel snel naar de grote streamingdienst!

Goed nieuws voor Marvel-fans: de laatste Black Panther-film komt naar Disney+! Zojuist heeft Disney bekendgemaakt dat op 1 februari de film zal verschijnen op hun eigen streamingdienst.

Het vervolg van Black Panther is zacht gezegd een succes te noemen. De terugkeer naar Wakanda had 'slechts' een budget van 250 miljoen dollar gekregen en heeft meer dan het driedubbele opgehaald. In totaal leverde de bioscoopronde ruim 820 miljoen dollar op.

Ook bij de critici was de film erg geliefd. Het zorgde onder andere voor twee nominaties bij de Golden Globes en maar liefst zes nominaties bij de Critics' Choice Awards. Het laat zien dat ook zonder Chadwick Rosman Black Panther een mooie toekomst kan krijgen.

De toekomst van Black Panther


Na het daverende succes van het tweede deel zou het niet meer dan logisch zijn dat er een derde deel zal gaan volgen. Helaas heeft Marvel Entertainment nog niks officieels losgelaten hierover, maar voordat het tweede deel uitkwam heeft Kevin Feige al gezegd dat er "conversaties" waren over een trilogie.

Op 1 februari zal iedereen dus (nogmaals) kunnen genieten van Black Panther: Wakanda Forever bij Disney Plus!

Aanbevolen artikelen