'That 90s Show' officiële poster: oude kelder en nieuwe vriendenclub!

Nieuwe vriendenclub op de centrale Foreman-locatie

De poster toont de insteek van de serie: de centrale rol is voor Leia en haar vrienden.

Valeria Milic, 3 januari 2023 11:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is bijna zover: deze maand start That 90s Show, waar Leia Foreman de zomer van 1995 bij opa en oma Red en Kitty doorbrengt. Daar maakt ze nieuwe vrienden en het is geen raadsel waar de groep zich ophoudt. Netflix heeft nu de officiële filmposter vrijgegeven.
De poster laat zien wie en waar.

Nieuwe tijden, nieuwe gezichten

De filmposter is hieronder te bekijken. We zien de vertrouwde gezichten van Red en Kitty Foreman (Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp). Ze zijn echter de omlijsting van degenen om wie de serie gaat draaien.

Foreman hoofdkwartier

Leia Foreman (Callie Haverda) is de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon). Ze bezoekt Point Place, waar ze Gwen (Ashley Aufderheide) ontmoet. Verder is daar Gwen's broer Nate (Maxwell Acee Donovan) en zijn vriendin Nikki (Sam Morelos). De sarcastische Ozzie (Reyn Doi) en charmante Jay (Mace Coronel) maken de nieuwe vriendenclub compleet.

De makers hebben er voor gekozen om oude personages terug te laten keren, maar de hoofdrollen zijn voor de jongere generatie. Met de kelder als hoofdkwartier, dat wel.


That 90s Show gaat in première op 19 januari op Netflix.

Lees meer over: That 90s Show, Netflix, Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Maxwell Acee Donovan, Sam Morelos, Reyn Doi, Mace Coronel

Populair nieuws