search
Terugkeer van favoriet personage in 'That '90s Show' bevestigd
Series / Nieuws

Terugkeer van favoriet personage in 'That '90s Show' bevestigd

Dit geliefde personage uit That 70s Show komt terug voor That 90s Show.

Het is al even bekend dat er een vervolg komt van That '70s Show. De grote vraag was natuurlijk wie van de originele cast terug zou komen voor een nieuwe serie.

That '90s Show zal in januari 2023 te zien zijn op Netflix en volgt het leven van de vrienden in, je raadt het al, de jaren 90. Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis en Wilmer Valderrama zullen hun rollen dus weer op zich nemen.

Callie Haverda zal de dochter spelen van Donna en Eric en Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith zullen weer de geliefde Kitty en Red Forman spelen.

Nog een bekend gezicht
Nu is er bekend dat Don Stark ook terugkomt om de lieve en gekke Bob Pinciotti te spelen.

In een interview met Entertainment Weekly sprak hij over zijn terugkeer. Dit is wat hij zei: "Het duurde lang voordat ik werd benaderd of ik wel of niet terug zou komen, dus toen ze het me lieten weten, was ik daar erg enthousiast over en om iedereen weer te zien".

Het was voor Stark niet moeilijk om zijn oude rol weer op zich te nemen. Hij vertelde lachend dat Bob in hem bestaat.

Hij vervolgde met: "Zodra de kleren aan kwamen en de pruik op en de bakkebaarden en de sieraden, brak alles gewoon. Het was geweldig. Het was naadloos. Er was niets te doen, mijn Bob-accent was daar in de aanslag, en het was fantastisch".

Bekijk hieronder de trailer van That '90s Show.





Aanbevolen artikelen