search
'Inglourious Basterds'-ster Christoph Waltz is ergste van zijn soort in 'The Consultant'

'Inglourious Basterds'-ster Christoph Waltz is ergste van zijn soort in 'The Consultant'

De prijs voor de meest griezelige collega van het jaar gaat naar...

Mitchell van Vuren
Prime Video heeft zojuist de eerste teaser onthuld van de aankomende thrillerserie The Consultant. Het gezicht van de serie is de enige echte Oscarwinnaar Christoph Waltz, die zijn werknemers bij een techbedrijf terroriseert. Bekijk de teaser gauw hieronder!

De teaser toont aan hoe bedrijfsleven op zijn lelijkst kan zijn. Waltz speelt in de Prime-serie de consultant Regus Patoff, die zonder genade klappen uitdeelt binnen een gamingbedrijf. De cijfers van het bedrijf moeten radicaal omhoog, en Patoff is de man die dit doorgedrukt moet krijgen.

Zelf is de consultant niet bang om zich impopulair te maken onder alle werknemers van het bedrijf om de beloofde goede resultaten te behalen. Hij schroomt er dus niet voor om de persoonlijke levens van zijn werkkrachten binnen te dringen en ver over hun grenzen heen te gaan.

Toxische kantoorcultuur ten top


De thrillerserie belooft een duister pad te gaan bewandelen, met enkele uitstapjes naar geweld, zwarte humor en zelfs een beetje horror. Kortom, Christopher Waltz solliciteert ernaar om de slechtste collega van 2023 te gaan worden.

Bekijk de teaser gauw hieronder! Op 24 februari zal Prime Video alle afleveringen van The Consultant direct op hun platform plaatsen.

Aanbevolen artikelen