search
Smakelijke film 'The Menu' nog maar net bioscoop uit en nu al op Disney+
Films / Nieuws

Smakelijke film 'The Menu' nog maar net bioscoop uit en nu al op Disney+

De film 'The Menu' is nu al te zien op streamingsdienst Disney+

De film The Menu was tot voor kort nog in de bioscoop te zien en is sinds een paar dagen te zien op Disney+! De thriller/comedy van regisseur Mark Mylod wordt goed gepruimd door de filmcritici en is, zeker in het begin, een zeer smakelijk hapje. De film krijgt momenteel een 7,4 op IMDb.

In het verhaal volgen we het koppel Margot en Tyler dat afreist naar een eiland. Daar mogen ze in een exclusief restaurant uitgebreid dineren onder begeleiding van de chef Slowik. Tijdens het evenement heeft de chef echter schokkende verrassingen voor zijn gasten in petto.

Te streamen?


Na een behoorlijk succesvolle bioscooprelease heeft Disney+ de film sinds een aantal dagen beschikbaar gesteld om te streamen. Eerder waren er berichten dat de film op HBO Max zou verschijnen, maar dat bleek alleen in de Verenigde Staten te zijn.

Sterrencast


Naast een sterrenmenu heeft de film ook een sterrencast, met rollen voor niemand minder dan Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro en Rob Yang.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen