search
Michael Dorn wil serie voor Worf
Series / Nieuws

Michael Dorn wil serie voor Worf

De serie heeft nog geen groen licht, maar is ook niet direct afgewezen door CBS.

Het is al jaren geleden dat er een nieuwe serie in de Star Trek franchise op televisie te zien was. Als het aan Michael Dorn, die in Star Trek: The Next Generation fanfavoriet Klingon Starfleet officier Worf speelde, ligt, verandert dat. Hij probeert al sinds 2012 een serie te lanceren over zijn personage en heeft daar nu een update over gegeven.


Het project draagt als werktitel Star Trek: Captain Worf en moet zich afspelen na Star Trek: Deep Space Nine, maar vóór de film Star Trek: Nemesis. In de serie zou zijn personage een geliefde hebben gevonden en zich in een nieuwe fase van zijn leven bevinden. In de serie zou de samenleving van de Klingons er totaal anders uitzien en zouden mensen en Starfleet officieren een rol van betekenis spelen in het dagelijkse leven op de thuisplaneet van de Klingons.

Verder meldde Dorn dat CBS de serie nog niet expliciet heeft afgewezen. Om die reden heeft hij nog niet opgegeven en probeert hij de serie er zo snel mogelijk doorheen te krijgen. Willen jullie dat het hem lukt?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen