Shirley terug voor seizoensfinale 'Community'

Daarnaast heeft ook Seth Green een gastrol in de aflevering.

Jim Pedd, 2 juni 2015 08:00

De finale van het zesde seizoen van Community komt snel dichterbij en dus heeft Yahoo bekend gemaakt dat er een speciale gastrol is voor de aflevering. Niemand minder dan Yvette Nicole Brown zal te zien zijn in de aflevering. Ook heeft Seth Green een gastrol. Een synopsis voor de finale van het zesde seizoen is er ook al.
”Terwijl hun zesde jaar op Greendale bijna tot een einde is gekomen, vraagt Abed iedereen om na te denken over wat een televisieserie in zijn zevende seizoen zou kunnen doen.” Nicole Brown is weer te zien als Shirley in deze aflevering. In de eerste aflevering van het zesde seizoen vertrok ze naar Atlanta om bij haar vader te wonen.

Bij haar vertrek, liet de actrice al weten open te staan voor een terugkeer. ”Het was vooral een probleem wat betreft de vereiste aanwezigheid op de set,” vertelde ze toen ze haar vertrek aankondigde. ”Als ze een manier vinden om me terug te laten komen zonder dat ik 16-urige dagen moet draaien, doe ik dat meteen, want ik hou van de serie.”

Een zevende seizoen is nog niet besteld. Het is ook nog niet bekend of er de film waar al jaren om geroepen wordt onder de tag #SixSeasonsAndAMovie er zal komen/

Bron: TVLine

Lees meer over: community, seizoen 6, seizoensfinale, seizoen, yvette nicole brown, shirley, seth green, synopsis, yahoo, yahoo screen, sixseasonsandamovie

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws