search

Ons nieuws van dinsdag 2 juni 2015

Vier nieuwe castleden 'Homeland' seizoen 5 aangekondigd
Series / Nieuws

Vier nieuwe castleden 'Homeland' seizoen 5 aangekondigd

O.a. Sebastian Koch (Zwartboek) en Miranda Otto (The Lord of the Rings-trilogie) versterken de cast.

Showtime en Fox 21 Television Studios hebben vier nieuwe castleden aangekondigd voor het vijfde seizoen van de Emmy- en Golden Globe-winnende dramaserie Homeland. De Duitse acteur Sebastian Koch (The Lives of Others, Zwartboek), Miranda Otto (The Lord of the Rings), Alexander Fehling (Inglourious Basterds) en Sarah Sokolovic (Cold Comes the Night) zullen allen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen. De opnames van de nieuwe afleveringen gaan deze week van start in Berlijn (het is de eerste Amerikaanse tv-serie die volledig in Duitsland wordt gefilmd). Naast de nieuwe castleden zien we ook vaste castleden Claire Danes, Rupert Friend, F. Murray Abraham en Mandy Patinkin.

Seizoen vijf van Homeland speelt zich twee jaar na Carrie Mathisons (Danes) niet al te succesvolle tijd als lokatiehoofd in Islamabad. Na jaren het gevecht tegen terreur te zijn aangegaan, is Carrie nu in haar eentje in Berlijn, waar ze vervreemd is van de CIA en werkt voor een privaat beveiligingsbedrijf.

De twaalf nieuwe afleveringen van Homeland worden dit najaar op Showtime uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix test met advertenties
Series / Nieuws

Netflix test met advertenties

Voor en na je serie...

Voor een kleine 10 euro per maand kun je op Neflix je lol op als je van series en films houdt. En dat ook nog zonder reclame. Dit laatste zou zomaar eens voorbij kunnen zijn. De steamingdienst schijnt namelijk te testen met advertenties.

Volgens Cord Cutters News test Neflix op dit moment met reclamespotjes die zowel vooraf als achteraf bepaalde content te zien zijn. Vooralsnog worden deze tests alleen uitgevoerd bij bepaalde leden in bepaalde landen en de advertenties zijn trailers voor de originele content van Netflix.

We zijn met een test bezig om meer te laten zien van onze originele programmering," aldus een woordvoerder van Netflix tegenover Motherboard. "Als met elk Netflix product zou ook dit product niet bij alle leden terecht kunnen komen."

Gelukkig is er (meer) hoopvol nieuws. Een woordvoerder van Netflix tegenover TechCrunch: "Ons beleid rond advertenties is ongewijzigd. We hebben geen plannen om advertenties van derden te tonen."

Mocht je een Netflix-account hebben? Zou jij je account opzeggen als er advertenties (van derden) worden getoond?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'24' spin-off met nieuwe actieheld op komst
Series / Nieuws

'24' spin-off met nieuwe actieheld op komst

Kiefer Sutherland zou hooguit een bijrol krijgen.

Jack Bauer gaat het stokje doorgeven. Fox werkt volgens TVLine aan een spin-off van 24, waarin een andere man de planeet mag redden van verdoemenis. Dit bevestigde Howard Gordon, die de franchise overziet voor Fox. Veel informatie is er helaas niet voor de spin-off, maar naar verluidt zou Kiefer Sutherlands Jack in de serie te zien kunnen zijn in de vorm van een gastrol.

Het project zou verder ook een oudere vrouw moeten casten, die de man dan bij moet staan in zijn avonturen. Mogelijk wordt het ook geen reguliere serie, maar een miniserie. Dat zou dan lijken op het recente 24: Live Another Day. Het plan van Fox is wel om er dan uiteindelijk een langer lopend iets van te maken. Live Another Day was naar het schijnt een eenmalig avontuur.

Tot slot moet het project hetzelfde real-time concept volgen als 24. Dus we mogen weer een teller verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Sendhil Ramamurthy terug voor 'Heroes Reborn'
Series / Nieuws

Ook Sendhil Ramamurthy terug voor 'Heroes Reborn'

Mohinder Suresh laat opnieuw zijn gaven zien.

Vooraf werd nog aangegeven dat we waarschijnlijk veel nieuwe gezichten te zien zouden krijgen in de revival mini-serie Heroes Reborn van NBC. Nu blijkt er echter nog een acteur uit de originele Heroes terug te keren en wel Sendhil Ramamurthy. Dit meldt Deadline. Hij speelde in de eerdere serie één van de hoofdpersonages.

In Heroes was Ramamurthy te zien als Mohinder Suresh, een professor genetica uit India, die mensen met een bepaald virus kan genezen via zijn eigen bloed. Hij is ook in staat om mensen met een gave te vinden. Iets dat zijn vader ook al deed.

Andere terugkerende acteurs zijn Jack Coleman (als Noah "HRG" Bennet), Masi Oka (Hiro Nakamura), Jimmy Jean-Louis (The Haitian) en Greg Grunberg (Matt Parkman). Nieuwe rollen zijn er voor onder meer Zachary Levi, Dylan Bruce, Robbie Kay en Ryan Guzman.

In het najaar verschijnt Heroes Reborn op NBC en wordt naar verluidt voorafgegaan door een webserie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michael Dorn wil serie voor Worf
Series / Nieuws

Michael Dorn wil serie voor Worf

De serie heeft nog geen groen licht, maar is ook niet direct afgewezen door CBS.

Het is al jaren geleden dat er een nieuwe serie in de Star Trek franchise op televisie te zien was. Als het aan Michael Dorn, die in Star Trek: The Next Generation fanfavoriet Klingon Starfleet officier Worf speelde, ligt, verandert dat. Hij probeert al sinds 2012 een serie te lanceren over zijn personage en heeft daar nu een update over gegeven.

Het project draagt als werktitel Star Trek: Captain Worf en moet zich afspelen na Star Trek: Deep Space Nine, maar vóór de film Star Trek: Nemesis. In de serie zou zijn personage een geliefde hebben gevonden en zich in een nieuwe fase van zijn leven bevinden. In de serie zou de samenleving van de Klingons er totaal anders uitzien en zouden mensen en Starfleet officieren een rol van betekenis spelen in het dagelijkse leven op de thuisplaneet van de Klingons.

Verder meldde Dorn dat CBS de serie nog niet expliciet heeft afgewezen. Om die reden heeft hij nog niet opgegeven en probeert hij de serie er zo snel mogelijk doorheen te krijgen. Willen jullie dat het hem lukt?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Shirley terug voor seizoensfinale 'Community'
Series / Nieuws

Shirley terug voor seizoensfinale 'Community'

Daarnaast heeft ook Seth Green een gastrol in de aflevering.

De finale van het zesde seizoen van Community komt snel dichterbij en dus heeft Yahoo bekend gemaakt dat er een speciale gastrol is voor de aflevering. Niemand minder dan Yvette Nicole Brown zal te zien zijn in de aflevering. Ook heeft Seth Green een gastrol. Een synopsis voor de finale van het zesde seizoen is er ook al.

"Terwijl hun zesde jaar op Greendale bijna tot een einde is gekomen, vraagt Abed iedereen om na te denken over wat een televisieserie in zijn zevende seizoen zou kunnen doen." Nicole Brown is weer te zien als Shirley in deze aflevering. In de eerste aflevering van het zesde seizoen vertrok ze naar Atlanta om bij haar vader te wonen.

Bij haar vertrek, liet de actrice al weten open te staan voor een terugkeer. "Het was vooral een probleem wat betreft de vereiste aanwezigheid op de set," vertelde ze toen ze haar vertrek aankondigde. "Als ze een manier vinden om me terug te laten komen zonder dat ik 16-urige dagen moet draaien, doe ik dat meteen, want ik hou van de serie."

Een zevende seizoen is nog niet besteld. Het is ook nog niet bekend of er de film waar al jaren om geroepen wordt onder de tag #SixSeasonsAndAMovie er zal komen/

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.